Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eşine nerde macun yaptırıyosunuz canım şifa Allahtan buda vesile olur inş.

cnm eşim netten aratırmış ne biliyim çok faydasını görenlar varmış oda aramış orayı eşime demişlerki seni sperm tahlillerini faxla demişler oda faxlamış ona göre bi macun yapacakalrmış tokattan gelecek cnm bu ara gelir heralde artıkın inş..faydasını görürüz cnm yaaa rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..:Saruboceq:

psikolojik deli olduğum için durdur yerede bağırırım ben-tatlicadiarzu-sırnaşık şey

aşk olsun efendim bi tek sen değil hepimiz burda psikolojik deli olduk anam allah sonumuzu hayır etsin inş...bebeğim olsun burayı okutturucam ona bak senin yüzünden delirdi annen diye tabi ozaman kadınlar kulubü durusa...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

he kız okusunlar okusunlarda görsünler neler yaşadık:enbuyukkk zaman duru burası niye durmasın belki adı değişir mesela deliren kadınlar kulübü olabilir:roflol:

ya kimi görsem hamile deli olamamak elde değil aha dış kapıda duruyo gözüm takıldı bir anda moralim bozulyo yaaa

he kız okusunlar okusunlarda görsünler neler yaşadık:enbuyukkk zaman duru burası niye durmasın belki adı değişir mesela deliren kadınlar kulübü olabilir:roflol:

-tatlicadiarzu- kız ben diyecektim sen adedin allah iyiliğini versin emi kalp kalbe karşıymışkaydirigubbakcemile5

DELİREN KADINLAR KULUBÜ kız walla güzel oldu haaa:roflol::roflol:

ya kimi görsem hamile deli olamamak elde değil aha dış kapıda duruyo gözüm takıldı bir anda moralim bozulyo yaaa

cnm inan bende senin gibiyim dün oturma vardı bi hamile lafı açılsa bi bebek lafı açılsa hemen kaçıyorum olduğum odadan kız dün gittiğimiz yerde bi datlı bebek vardı benide bi sevdi hiç sorma ah benim kendi yavrum olsada beraber gezmelere gitsekmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yok anaaaaaam yok biz iyi değiliz valla kız emine demin gülüyoduk şimdi hüzüne bağladık kız allah sonumuzu hayır etsin inş..-tatlicadiarzu-

off ya ne olcak bu israilin sonu kahrolsun ya nasıl kıyıyolar o canlara anlamadım kahrolsun israil kahrolsun israil turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

aynen e ne dedi doktor bilmiyorumkismile

rahim duvarı kalınlığına baktı normalmiş spekulum taktı çok acıdı doktorun karşısında ayy offf dedim ben ay of diyecek bişey yapmıyorum dedi güldü :roflol: ama çok acıdı gerçekten şimdi biraz kanamam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…