eşine nerde macun yaptırıyosunuz canım şifa Allahtan buda vesile olur inş.
psikolojik deli olduğum için durdur yerede bağırırım ben-tatlicadiarzu-sırnaşık şey
asi sen kaç yaşındaydın canım
cnm eşim netten aratırmış ne biliyim çok faydasını görenlar varmış oda aramış orayı eşime demişlerki seni sperm tahlillerini faxla demişler oda faxlamış ona göre bi macun yapacakalrmış tokattan gelecek cnm bu ara gelir heralde artıkın inş..faydasını görürüz cnm yaaa rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..:Saruboceq:
aşk olsun efendim bi tek sen değil hepimiz burda psikolojik deli olduk anam allah sonumuzu hayır etsin inş...bebeğim olsun burayı okutturucam ona bak senin yüzünden delirdi annen diye tabi ozaman kadınlar kulubü durusa...
cnm ben yeni 20 yaşına girdim...
bende 28 yaşındayım nasıl 28 oldum hiç farkında değilim zaman geçti ama çok acı geçti inş. bundan sonra güzel geçer:Saruboceq:
he kız okusunlar okusunlarda görsünler neler yaşadık:enbuyukkkzaman duru burası niye durmasın belki adı değişir mesela deliren kadınlar kulübü olabilir:roflol:
ya kimi görsem hamile deli olamamak elde değil aha dış kapıda duruyo gözüm takıldı bir anda moralim bozulyo yaaa
kıslar gemilerimiz yine durdurulmuş
Özgür Gazze hareketinin sözcüsü Audrey Bomse, AFP'ye yaptığı açıklamada, gemiyle irtibatın kesildiğini, İsrail'in sabotaj düzenlediğinden şüphelenildiğini belirtti.
Bomse, gemiye ve yolculara saldırı düzenlenmesini önlemek için daha fazla kişi alması ve dünya çapından gazetecilerin kendilerine eşlik etmesi için "Rachel Corrie"nin bir limana götürüleceğini söyledi.
Sözcü, bu karardan yolcuları haberdar edebilmek için irtibatın yeniden sağlanmasını umduklarını ifade etti.
ben geldim kıslar
hoşgeldin cnm
hoşbulduk boshayallersmile
canım doktora mı gittin buyrunnnnnnnnn
evet canım yeni geldim dışarı çok sıcakohaoldumsmile
aynen e ne dedi doktor bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?