Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıs bugün doktora gittim spekulum takıldı iyice kurcaladı oramıda ondan öyle çok değil leke geliyo adetime 20 gün var daha
kız geçmişi tam okuyamadımya bilmiyodum doktorrda noldu takılan şey ne canım ne işe yarıya cahallığıma ver artık:kedi:
eminee resmin görünmüyo bile

güzel bir resmimi ayarlıymda koyarım canım bu düzgün olmadı.

kıs bugün kontrole doktora gittim bana spekulum taktılar rahim duvarı kalınlığına baktılar hazırmı herşey diye hani soğuk bi alet rahmi açıyo kocaman açıyolar sonra orda uğraşıyo doktor o kanama yaptıda biraz

demet doktor sana HİSTEROSKOPİ yaptımıı bana yapacakmış emine bu ne demekki

anladım canım ondan bikaç kere yaptılar bana kanama olmamıştı demek senin şeyin daha hassasmış

demeeeeeetttttttttttttttt Bebek özlemi çekenlerin mekanı nı çok sevdin galiba gelmiyorsun:dilcikar:

demeeeeeetttttttttttttttt Bebek özlemi çekenlerin mekanı nı çok sevdin galiba gelmiyorsun:dilcikar:

kııııııııııııııııız bi oraya bi buraya geliyorum kııııııııııııız ne bağırıyon ödüm koptuuueyvahedigeldismile

demet doktor sana HİSTEROSKOPİ yaptımıı bana yapacakmış emine bu ne demekki

yapsınlar canım çok iyi olur rahim içinde ne var ne yok gögürler sorun varsa müdahale ederler o anda düzeltirler ben laparoskopi olurken doktorum dedi gerekirse aynı anda histereskopi yaparız demişti gerek kalmamış laparoskopiyle hallettiler yani iyi bişey için ferah olsun.

anestezilimi çok ağrıyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…