Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hmm iyi işte cnm ben bilmiyorum nası yapıldığını.....rabbim bu sefer vercek heralde kız sana bi hayırlı evlat...

canım benim amin inşaallah Allah herkese tattırsın o duyguyu
kıs ben o kadar acı çektim hsg çektirdim çok ağrılıydı bide bunu yaptırıcam ben diyorum normal doğumu çok kolay yaparım demi:roflol:

canım benim amin inşaallah Allah herkese tattırsın o duyguyu
kıs ben o kadar acı çektim hsg çektirdim çok ağrılıydı bide bunu yaptırıcam ben diyorum normal doğumu çok kolay yaparım demi:roflol:

cnm bildiğim kadarıyla bunlar normal doğumun yanıda dırı vızıymış ablamdan biliyorum bunları ablamın yanındaydım ben doğum yaparken çok korkmuştum üstelik ben bide ozaman nişanlılıydım yaaa nası korkmuştumeyvahedigeldismile

vallahamı yaaa öle deme nası oluyo

ben kaçtım cnm eşim gelir şimdi yaw yemek te yok napacaksam nese buluruz zaaar bişeyler....by by

daha yeni yan taraftan bebek sesi geldi ağlayan o kadar güzeldiki
tv nin sesini kapattım onu dinledim içimden geliyorum annem dedim öyle güzel duyguyduki mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

daha yeni yan taraftan bebek sesi geldi ağlayan o kadar güzeldiki
tv nin sesini kapattım onu dinledim içimden geliyorum annem dedim öyle güzel duyguyduki mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

cnm yaaa aman walla bende aynı senin durumundayım yaa bi bebek görmeyim dün kayseri parktata gördük eşimle küçücük kız bi görseydin anası kendine ayakkabı bakıyodu bebeyide babaya bırakmış babada bakamıyodu kız benim olsa varya aman ne ayakkabı alcam gıııııı......nerdeyse benim kucağıma alasım geldi yaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben napıcaz biz böle

kız walla bilmiyom yaaa kız benim adetim yeni bitti daha 2 gün oldu biteli benim aşırı derece belim ağrıyo ne kız bu şimdi walla duramıyom yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…