hmm iyi işte cnm ben bilmiyorum nası yapıldığını.....rabbim bu sefer vercek heralde kız sana bi hayırlı evlat...
evet canım anestezili yapıyolar uyandıktan sonra ağrın olur bir miktar buda normal dimi o kadar kurcalayacaklar.
canım benim amin inşaallah Allah herkese tattırsın o duyguyu
kıs ben o kadar acı çektim hsg çektirdim çok ağrılıydı bide bunu yaptırıcam ben diyorum normal doğumu çok kolay yaparım demi:roflol:
cnm bildiğim kadarıyla bunlar normal doğumun yanıda dırı vızıymış ablamdan biliyorum bunları ablamın yanındaydım ben doğum yaparken çok korkmuştum üstelik ben bide ozaman nişanlılıydım yaaa nası korkmuştumeyvahedigeldismile
vallahamı yaaa öle deme nası oluyo
nasılsın kıssss
iyi akşamlar cnm nasılsın?
evet kız sendemi hz.yusufa bakıyon eşimde ona bakıyo
daha yeni yan taraftan bebek sesi geldi ağlayan o kadar güzeldiki
tv nin sesini kapattım onu dinledim içimden geliyorum annem dedim öyle güzel duyguyduki mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
evet ben daha önce izlememiştim daha önce starda yayınlanmış izlemedim
ben çok seviyorum ya bu filmi
cnm yaaa aman walla bende aynı senin durumundayım yaa bi bebek görmeyim dün kayseri parktata gördük eşimle küçücük kız bi görseydin anası kendine ayakkabı bakıyodu bebeyide babaya bırakmış babada bakamıyodu kız benim olsa varya aman ne ayakkabı alcam gıııııı......nerdeyse benim kucağıma alasım geldi yaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
evet cnm bizde çok seviyoruz bu filmi diğer açık saçıklara bakacamıza buna bakıyoruz işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?