Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız walla bilmiyom yaaa kız benim adetim yeni bitti daha 2 gün oldu biteli benim aşırı derece belim ağrıyo ne kız bu şimdi walla duramıyom yaaaa

ağır bir iş felanmı yaptın hamilelik olmaz inşaallah olurda daha yeni bitmiş adetin

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben napıcaz biz böle

cnm ya rabbim kimseye heveslendirmesin bizi yaaa çok zor bi durum kızzz bi aile görsem hüngür hüngür ağlıyom nası olcak böle bilemiyomsenağlamasenağlamasenağlama

Allah istese deveyi anahtar deliğinden bile çeçirir bize bebekmi veremiyecek haşa bakarsın olur Allah çok büyük

Allah istese deveyi anahtar deliğinden bile çeçirir bize bebekmi veremiyecek haşa bakarsın olur Allah çok büyük

kız doğru sölüyosun tabi rabbim yeter ki OL desin ama yok kız hiç inanasım gelmiyo ama bu ağrı neyin nesi bilemedim walla..

niya kıss orda ayrımı yatıyonuz aaa sende ordada çalışırsın e o zaman gitmeyin sizde

yok kız bizim orda ayrı odamız var ama ben oraya yasak getirdim yaaa utanıyorum orda kayınbaba var kaynna var aman gitmesekte olmuyo 1 hafta gidiyoz 1 hafta gitmiyoz işte cnm yaaa

hoşgeldin kıss laflıyorduk bizde

o azbucuk baktım gecmişe kızlar bebeği aklınızdan cıkarmaya başlayın inanınki insan bi rahatlıyo anlatamam bu gün bi sürü hamile yeni doğmuş bebek gördüm hiç umrumda değildi ama önceden eve gelip ağlardım sızlardım şimdi halime şükrediyom iyikide bu zamana kadar olmamış vardır bir hayır aman hayat güzel evliliğim güzel her güzelin kusuru olur bizimde kusurumuz bebeğimizin olmaması kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

yok kız bizim orda ayrı odamız var ama ben oraya yasak getirdim yaaa utanıyorum orda kayınbaba var kaynna var aman gitmesekte olmuyo 1 hafta gidiyoz 1 hafta gitmiyoz işte cnm yaaa

aman öle olurmu hiç siz beraberde oturabilirdiniz o zaman hiç yapmıycakmıydınız
böle düşünme arkadaşım kim duyacak kim görecek bi kere erkeklere yasaklama olmaz bu sefer soğursa görürsün Allah korusun bence öle bişi yapma adam istediği zman olur

öle diyoruz napalım başka yapacak bişi yokakannehir

canım ama bu doğanın kanunu yatağını ayırma tamam beraber olmayın anlıyom ama yataklarınızı ayırmayın annemder her zaman eşinle tartışsan bile küs olsan bile o yatağa girdiğiniz zaman birbirinize yakın olun bi kere o soğukluk yatağa girerse o evlilikten hayır gelmez ben herzaman asicim büyüklerimi dinlerim evliliğimden bu yana sadece 1 kez ayrı uyuduk oda eşim işe gitmişti gece

yok yatak ayırmıyolarda ilişkiye girmiyolarmış dmet yasaklamış utanıyomuş

ben bazen oturma odasına gelirim eşim çok horlayıp beni uyutmazsa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…