kız walla bilmiyom yaaa kız benim adetim yeni bitti daha 2 gün oldu biteli benim aşırı derece belim ağrıyo ne kız bu şimdi walla duramıyom yaaaa
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben napıcaz biz böle
ağır bir iş felanmı yaptın hamilelik olmaz inşaallah olurda daha yeni bitmiş adetin
Allah istese deveyi anahtar deliğinden bile çeçirir bize bebekmi veremiyecek haşa bakarsın olur Allah çok büyük
kız doğru sölüyosun tabi rabbim yeter ki OL desin ama yok kız hiç inanasım gelmiyo ama bu ağrı neyin nesi bilemedim walla..
yani hamile olacağıma inanasım gelmiyo..
aslında evet ilişkiye girmemişsin daha nese kısss artık bu ay iyi çalışın haaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
yok ne çalışıcam bu hafta kayınvalidemlere gidiyom walla çalışma ney bu hafta olmaz..sempatiksalakcinni
niya kıss orda ayrımı yatıyonuz aaa sende ordada çalışırsın e o zaman gitmeyin sizde
mrb kızlar nabersiniz
hoşgeldin kıss laflıyorduk bizde
yok kız bizim orda ayrı odamız var ama ben oraya yasak getirdim yaaa utanıyorum orda kayınbaba var kaynna var aman gitmesekte olmuyo 1 hafta gidiyoz 1 hafta gitmiyoz işte cnm yaaa
o azbucuk baktım gecmişe kızlar bebeği aklınızdan cıkarmaya başlayın inanınki insan bi rahatlıyo anlatamam bu gün bi sürü hamile yeni doğmuş bebek gördüm hiç umrumda değildi ama önceden eve gelip ağlardım sızlardım şimdi halime şükrediyom iyikide bu zamana kadar olmamış vardır bir hayır aman hayat güzel evliliğim güzel her güzelin kusuru olur bizimde kusurumuz bebeğimizin olmaması kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin cnm işte sağdan soldan laflıyoz...
yok kız bizim orda ayrı odamız var ama ben oraya yasak getirdim yaaa utanıyorum orda kayınbaba var kaynna var aman gitmesekte olmuyo 1 hafta gidiyoz 1 hafta gitmiyoz işte cnm yaaa
canım ama bu doğanın kanunu yatağını ayırma tamam beraber olmayın anlıyom ama yataklarınızı ayırmayın annemder her zaman eşinle tartışsan bile küs olsan bile o yatağa girdiğiniz zaman birbirinize yakın olun bi kere o soğukluk yatağa girerse o evlilikten hayır gelmez ben herzaman asicim büyüklerimi dinlerim evliliğimden bu yana sadece 1 kez ayrı uyuduk oda eşim işe gitmişti gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?