yok kız evimde küçük değil ama walla hemen dip köşe yaptım geldim yerleri sildim tozlarımı aldım bide baktım daha zamanım var bide camlara el atayım dedim geldim bitti....
kızlar bakın ne diyorum 3 aylarada girmemize az kaldı diyorum ki cüz okusak yani hatim yapsak ne dersiniz??
ben yeni evi siliyorumbu zmana kadar yerleştirdim ve süpürdüm daha silicem ve tuvaleti cifliycem
bizim ev 180 m kare canım hemen yapamıyorum:1shok:
ben hemen okuyamamki :kedi: hızlı okuyamıyorum 3 ayda değil 3 senede anca bitiririm
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
cnm bende tuvalaeti banyoyu balkonları dünden halletmiştim yani bugüne fazla iş yoktu evleri sildim süpürdüm tozları aldım geldim ...
hmmm tmm cnm anladım ben hemen okurum ya onun için sölemiştim ozaman her birimiz için tefriciye okuyalım ne dersiniz kızlar 3 ayların yüzü suyu hürmetine bakarsın rabbim OL der....
hmmm tmm cnm anladım ben hemen okurum ya onun için sölemiştim ozaman her birimiz için tefriciye okuyalım ne dersiniz kızlar 3 ayların yüzü suyu hürmetine bakarsın rabbim OL der....
aman kız renkli yazıyım dedim o renk ne öle okuyabilirmisiniz belli olsun diye renkli yazıyım dedim şu hale bak
canım ben meryem suresine başlıycam okumaya bence onu okuyalım hiç anlamını okudunmu çok anlamlı hz. meryemin doğumundan bahsediyor
okuduk okuduk Şeniz
kız bilmez olurmuyum hiç çok güzel bi sure o sure benim ezberimde...nası bilmeyim cnm yaaaa...tmm ozaman herkes meryem suresini okusun ve hepimiz için dua edlim ama...
tamam canım bak senin ezberindeymiş bide her namzazdan sonra okursun yarım saatte
ne zman başlayalım pazartesi başlayalım o zman ama sen yoksun bak biz pazartesi başlarız sende başla hergün 1 meryem suresi okuyalım
canım ya mukabele ile okusam olurmu
cnm evet ben yokum ama siz ptesi başlayın bende orda başlarım iyimi ?
olur cnm sen kalbini ferah tut cnm benim rabbim kabul etsin inş...
amin ne zaman gidiyosun
bugün akşam üstü cnm
tamam şimdi eşim aradı geç gelecekmiş işi çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?