Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

e napalım anam genciz yeni evliyiz demi onlarda anlayışlı olsunlar

bizim bi komşumuz varmış annem duymamışta komşular diyormuş
bu slaklar yaparken kadın hiç alçak sesle konuşamazmış artık ne diyorsa :roflol: bide adam bişey çalarmış bu kadın oynarmış yatak odalarında
ben bekardım bunları konuşurlardı bende ne diyolarsa derdim :roflol:

aman ne utanacan kıss yoksa sendemi bağırıyon :roflol: :roflol: :roflol:

sesinmi çok çıkıyo anlamadım yoksa neyden utanıcan sessizce banyonu yap çık

çok mu kuduruk senin bu adam benimki öyle durumlarda yani başka bir yerde kaldığımızda dürtüklemez.

şimdi anlıyomusun ne deiklerini:roflol:

kız allah iyiliğinizi versin emi doğanın kanunu bu mecbur o iş olsada olmuyo olmasada olmuyooo

allahtan benimki gıcırdamıyo kıss gerci valla adamı deli ediyom o sırada şuramı elleme buramı elleme zavallı valla benden cekio yatakta bana dioki e ben napim ozaman orayı elleme burayı elleme yeter ya yeter ya aynı türk malı gibi valla :roflol: :roflol: :roflol:

çok mu kuduruk senin bu adam benimki öyle durumlarda yani başka bir yerde kaldığımızda dürtüklemez.

yok kız bu hiç biyeri dinlemez deli kız benim adam walla çok fena bide bu rar macunda gelcek yandım daha beter olur artık of yaaa of-tatlicadiarzu-

ne öle diyon kıss bırak ellesin ellemeden olurmu bu işler ben utangacım sende bendenmi utangaçsın
yok anam ben elletirim:kedi:

kıss allahtan yeni evlisiniz peki 1 haftalık evliyken neler oluyodur kesin cok şiddetli deprem oluyodur delikafadulden delikafadulden delikafadulden

aman ne utanacan kıss yoksa sendemi bağırıyon :roflol: :roflol: :roflol:

sesinmi çok çıkıyo anlamadım yoksa neyden utanıcan sessizce banyonu yap çık

kız beni konuşturmayın şimdi haaa bu iş ses çıkmadan olmaz tabi aman dur şöle aman dur böle diye diye canım çıkıyo walla nese çok kudurduk kız noluyo kız bizeeeeeakannehirakannehirakannehir

bizimde üstte oturan yeni evli bir komuşumuz vardı şimdi taşındılar anam bu kadın nasıl bağırıyo anlatamam adamın sesi çıkmıyo kadın çığkıl çığlığa resmen yanımızda yapıyomuş gibi ses gelirdi kız :1shok:

ne öle diyon kıss bırak ellesin ellemeden olurmu bu işler ben utangacım sende bendenmi utangaçsın
yok anam ben elletirim:kedi:

yok kıss anam cevir cevir her yanım ağrıyo napim bende yasak koyuyom evet ya cok utangacım valla :kedi: :kedi: :kedi:

kıss allahtan yeni evlisiniz peki 1 haftalık evliyken neler oluyodur kesin cok şiddetli deprem oluyodur delikafadulden delikafadulden delikafadulden

o sene deprem gerçekten olmuştu zaten demet bilir değilmi kısssss bi ara aklını takmıştıya deprem:roflol:

kızlar sohbetinize doyum olmuoy walla ben kaçtım bugün koyu temizlik yapıcam malum 1 hafta yokum evde işim erken biterse gelirim by byopuyorumnanaktan

yuuuhhh yeri gelir bi yandan yapar bi yandan eliyle ağzımı kapatırrrrrr ayhhhh çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…