Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sohbetinize doyum olmuoy walla ben kaçtım bugün koyu temizlik yapıcam malum 1 hafta yokum evde işim erken biterse gelirim by byopuyorumnanaktan

kolay gelsin canım kızlar bende kacar güzelbi duş alcam sonrada 3 gibi istanbula cağlayana mitinge gitceğiz filistin için hepinizi öptüm

bendede var o biraz ama ben gıdıklanıyorum o yüzden elleme diyorum bazen gülme krizine giriyorum yaparken eeee doğru ama ellemedende olmuyo o iş.
yok kız bu hiç biyeri dinlemez deli kız benim adam walla çok fena bide bu rar macunda gelcek yandım daha beter olur artık of yaaa of-tatlicadiarzu-

o zaman sen bittin kız-tatlicadiarzu-

yuuuhhh yeri gelir bi yandan yapar bi yandan eliyle ağzımı kapatırrrrrr ayhhhh çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ağzını mı kapatır oldu olacak yatağa bağlasınkötükedihüso
kolay gelsin canım kızlar bende kacar güzelbi duş alcam sonrada 3 gibi istanbula cağlayana mitinge gitceğiz filistin için hepinizi öptüm

tamam canım güle güleopuyorumnanaktan

resim ayarlayamadım canım ya işlerimde yoğun bugünlerde biyandada sizlerle konuşuyorum bi türlü ayarlayamadım bi resim napıym.

aaaa herkes gitmiş kolay gelsin zeynom güle güle.esintem sen burdasın halaaa gitmedin mi daha.

asi evin mi küçük kız benim evin süpürmesi yarım saat sürüyofisfisfis

yok kız evimde küçük değil ama walla hemen dip köşe yaptım geldim yerleri sildim tozlarımı aldım bide baktım daha zamanım var bide camlara el atayım dedim geldim bitti....

ben yeni evi siliyorumbu zmana kadar yerleştirdim ve süpürdüm daha silicem ve tuvaleti cifliycem

bizim ev 180 m kare canım hemen yapamıyorum:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…