kızlar sohbetinize doyum olmuoy walla ben kaçtım bugün koyu temizlik yapıcam malum 1 hafta yokum evde işim erken biterse gelirim by byopuyorumnanaktan
bendede var o biraz ama ben gıdıklanıyorum o yüzden elleme diyorum bazen gülme krizine giriyorum yaparken eeee doğru ama ellemedende olmuyo o iş.allahtan benimki gıcırdamıyo kıss gerci valla adamı deli ediyom o sırada şuramı elleme buramı elleme zavallı valla benden cekio yatakta bana dioki e ben napim ozaman orayı elleme burayı elleme yeter ya yeter ya aynı türk malı gibi valla :roflol: :roflol: :roflol:
yok kız bu hiç biyeri dinlemez deli kız benim adam walla çok fena bide bu rar macunda gelcek yandım daha beter olur artık of yaaa of-tatlicadiarzu-
sebeb sizmiydiniz kızlar sizi gidi zilliler
kolay gelsin canım kızlar bende kacar güzelbi duş alcam sonrada 3 gibi istanbula cağlayana mitinge gitceğiz filistin için hepinizi öptüm
ağzını mı kapatır oldu olacak yatağa bağlasınkötükedihüsoyuuuhhh yeri gelir bi yandan yapar bi yandan eliyle ağzımı kapatırrrrrr ayhhhh çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kolay gelsin canım kızlar bende kacar güzelbi duş alcam sonrada 3 gibi istanbula cağlayana mitinge gitceğiz filistin için hepinizi öptüm
ağzını mı kapatır oldu olacak yatağa bağlasınkötükedihüso
resim ayarlayamadım canım ya işlerimde yoğun bugünlerde biyandada sizlerle konuşuyorum bi türlü ayarlayamadım bi resim napıym.
bende geldim oh evim mis gibi oldu camlarımıda sildim...siz neler yaptınız bakem
nasıl yani bu kadar kısa sürede evi temizleyip cammı sildin:1shok:
asi evin mi küçük kız benim evin süpürmesi yarım saat sürüyofisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?