Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar size bişe sorucam yeni evlendiğim zaman altınlarımı kayınvalideme vermiştim sakla sen bunları diye ben çok korkuyodum çünkü hafta sonuda düğünümüz var o altınları siz olsaydınız nası isterdiniz?
ben şimdi utanıyorum altınları istemeye....

yuuuuhhhhhhh niye verdin delimisin sen amaaaaaakannehirakannehir

çok şükür iyiyim kızlar sizler nasılsınız bugün pazartesi iş yoğunluğu var öğleden sonrada doktora gidicem

yuuuuhhhhhhh niye verdin delimisin sen amaaaaaakannehirakannehir

cnm yemin ederim ki seninde benim gibi bi kayınvaliden olsaydı gözün kapalı verirdin...
nese orayı geçelim ben çok korkuyodum nolur nolmaz diye bide fazla evde durmayız çok gezeriz onun için benimde içim rahat etmedi kayınvalideme verdim şim nasıl isterim siz onu söleyin bana kızlar...

bende kayınvalideme herşeyimi bırakırım dönüp arkama bakmam bile ben onu kasdetmedim
sende niye durmuyo yuh deyince yani nasıl isteyemiyorsun o senin altının niye verdin deyincede evinde duramazmıydı sanki

hem iste canım düğünümüz var de takıcam de

cnm ben yanlış anlamadım seni asla....

işte nası isteyim diye size fikir danışmak istedim...

sakla diye vermişsin istemeye niye çekiniyosun düğün var takıcam dersin alırsın bu kadar basit zimmetledimi kendine altınları Allah Allah hem sen kaynana niye veriyonki altınları sakla bi yerde yada bankada kiralık kasalar var oraya koysaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…