kızlar size bişe sorucam yeni evlendiğim zaman altınlarımı kayınvalideme vermiştim sakla sen bunları diye ben çok korkuyodum çünkü hafta sonuda düğünümüz var o altınları siz olsaydınız nası isterdiniz?
ben şimdi utanıyorum altınları istemeye....
tamam danış canım
yani ben olsam isterdim sen neden isteyemiyorsun o altınlar senin değilmi
sakla diye vermişsin istemeye niye çekiniyosun düğün var takıcam dersin alırsın bu kadar basit zimmetledimi kendine altınları Allah Allah hem sen kaynana niye veriyonki altınları sakla bi yerde yada bankada kiralık kasalar var oraya koysaydın.
canım ne vaki anne takılarımı ver düğünde takacam de bunda normal ne varki iste kıss
esinteeeeee hoşgeldinnnnnŞeniz
kız benim benim olmaz olurmu işte acaba gözüne çok mu altın cı gibi görünürmüyüm diye yoksa istesem yok veremem demez ya demi......
sakla diye vermişsin istemeye niye çekiniyosun düğün var takıcam dersin alırsın bu kadar basit zimmetledimi kendine altınları Allah Allah hem sen kaynana niye veriyonki altınları sakla bi yerde yada bankada kiralık kasalar var oraya koysaydın.
bence sen hapsini iste evinde dursun yok evim sakat diyorsan bankaya koy kasaya orası kaynananların evindende güvenceli hem ordada çalınabilir
ama banka güvenli orda hiç bişey olmaz
işte cnm ne biliyim siz olsaydınız ne derdiniz diye bi danışmak istedim de...
cnm kayınvalidemlerde kasa varda onun için oraya vermiştim...
cnm hani diyodum ya eşimme özel macun yapılacak diye onlar geldi layıvalidemde evinize gidinde biran önce başlayın dedi bizde geldik cnm siz neler yaptınız bakem..
hoşgöedüm canım nasılsın ne var ne yok hafta sonu koçişinle ne yaptınız biz pazar günü dışardaydık zemuszemus
kıss neye başlayacaksınız kaynana izin verdi yani yol actı :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
işte cnm ne biliyim siz olsaydınız ne derdiniz diye bi danışmak istedim de...
kıss neye başlayacaksınız kaynana izin verdi yani yol actı :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
anne takılarımı veririmisin takıcam derdim.canım cekinme nie altıncı biri olarak görünesinki tam tersi mşilletin içinde takmam daha doğru eşinin ailesi için canım
iyiyim canım ayy çok yorgunum :jeyyar: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
cnm hani ben demiştim yaaa eşime macun hazırlanıyo diye o geldide kayınvalidemde evinize gidin de biran önce başlayın dedi MACUNLARA....
doğru sölüyosun cnm benim tşkr ederim..
nie kıss hııı doğruya pazardan gece ikiden başlara sabaha kadar :jeyyar: :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?