Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ne vaki anne takılarımı ver düğünde takacam de bunda normal ne varki iste kıss

bende bunu demeye çalıştım değilmi neden veriyorsunki ordada çalınır burdada kısmetinden çıktıysa valla ben bi tatile giderken veririm kayganama bişey olmasın diye

kız benim benim olmaz olurmu işte acaba gözüne çok mu altın cı gibi görünürmüyüm diye yoksa istesem yok veremem demez ya demi......

bence sen hapsini iste evinde dursun yok evim sakat diyorsan bankaya koy kasaya orası kaynananların evindende güvenceli hem ordada çalınabilir
ama banka güvenli orda hiç bişey olmaz

aman cnm ne biliyim yaaa bi cahilliğime denk geldi verdim...

doktora kontrole gidicem kızlar artık haftalık gidiyorumya onun için tedaviye diğer adetimde başlar herhalde bilmiyorum.

bence sen hapsini iste evinde dursun yok evim sakat diyorsan bankaya koy kasaya orası kaynananların evindende güvenceli hem ordada çalınabilir
ama banka güvenli orda hiç bişey olmaz

cnm kayınvalidemlerde kasa varda onun için oraya vermiştim...

işte cnm ne biliyim siz olsaydınız ne derdiniz diye bi danışmak istedim de...

ben anne haftaya düğünümüz var şıkır şıkır takmak istiyorum altınlarımı verirmisin derdim bunda çekinilecek birşey görmüyorum ben
ben tatilden geldim eşime hemen dedim altınlarımı çabuk bana getir dedim valla ben çok kıskanç birisiyim benim olan bişeyi kimseyle paylaşmak istemem

cnm hani diyodum ya eşimme özel macun yapılacak diye onlar geldi layıvalidemde evinize gidinde biran önce başlayın dedi bizde geldik cnm siz neler yaptınız bakem..

kıss neye başlayacaksınız kaynana izin verdi yani yol actı :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

işte cnm ne biliyim siz olsaydınız ne derdiniz diye bi danışmak istedim de...

anne takılarımı veririmisin takıcam derdim.canım cekinme nie altıncı biri olarak görünesinki tam tersi mşilletin içinde takmam daha doğru eşinin ailesi için canım

cnm hani ben demiştim yaaa eşime macun hazırlanıyo diye o geldide kayınvalidemde evinize gidin de biran önce başlayın dedi MACUNLARA....

asicim anladım ilahi ama beni yanlış anlaamda fazla macunlara kaptırmayın ama her insanda farklı etkili eder inşallah sonuç güzel olur :Saruboceq: canım bizde yaptırdık sizin fiyata hemen hemen ama azda olsa hareket sayısını yükseltti bir aylık macun yaptırmıştık

doğru sölüyosun cnm benim tşkr ederim..

rica ederim tatlım iyi yapmışsınız gelmişsiniz bak yine beraberiz :lepi:

nie kıss hııı doğruya pazardan gece ikiden başlara sabaha kadar :jeyyar: :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: ama napıyım çok yorgunum

yok kıss onun yorgunluğu değil havalardan demet biliyo burası çok sıcakgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…