Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emine hakkında hayırlısı olsun canım inşaallah rahmin duvarı düzelmiştir buraya tekrar gelcenmi

:roflol: ama napıyım çok yorgunum

yok kıss onun yorgunluğu değil havalardan demet biliyo burası çok sıcakgamyoncuiremsu

cadım bizde burda donuyoz valla sabah bi yağmur vardı anlatamam sıcaklıkta düşüyo bu hafta böle valla özledik şimdiden güneşi

canım vermekle bişey olmaz bende yeri gelir veririm ama istemeyede çekinmem çünkü benim olan bişey o niye çekiniym eşine sordun mu o ne diyo.

cnm ben aynı size dediğimi onada dedim oda dediki bak bitanem bunda çekinecek bişe yok onlar senin sen isteyince seni gırtlaklıyacak halleri yok ya demişti....

cnm ben aynı size dediğimi onada dedim oda dediki bak bitanem bunda çekinecek bişe yok onlar senin sen isteyince seni gırtlaklıyacak halleri yok ya demişti....

e daha ne o zaman sende alemsin git iste anne düğünüm var de bu kadar istemeye sorun yapıyorsan bidaha verme bankaya koy istediğin zaman git al tekrar koy

cadım bizde burda donuyoz valla sabah bi yağmur vardı anlatamam sıcaklıkta düşüyo bu hafta böle valla özledik şimdiden güneşi

burayada dün yağdı ama hala sıcak

demet dün nası yağmur yağdı öle değilmi ama sen yoktun

kızlar ya adetim cok bozuldu ne yapcam gecen sefer 15 gün geti ondan sonra 10 gün önce geldi yani 6 sında oldum gecen ay yine gecio adetim ve adet için hiç belirtim yok offya ne olcak rahatsız ediyo adetimin gecmesi gerginlik yapıyo insanda

canım havalardanda olur merak etme ama istersen bi dr ye git kjist ne olur Allah korusun

esinteee orda öğleden sonra kuvvetli yağış olacakmış dışarı çıkmaaaaaa

canım havalardanda olur merak etme ama istersen bi dr ye git kjist ne olur Allah korusun

yokya kist flan yok en son gittiğmde sende kist falan yok dedi normalmiş bu kadar düzensizlik ya olimde şu adeti cıkayım bu hafta sonu tatile gitceğiz cuma günü hafta sonuna doğru adet olsam gidemeyiz tatile denize giremikten sonra neye gitcemki dimi off ya allahım adet olayım

kıs delimisin belki bebek vardırsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…