Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

virüs bi bebek yaptıramıyosun herhesi :lepi: :lepi:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol::dilcikar: :dilcikar:

ya onda ne var içinde bilmiyom ama ben şu renklerden gıcık oluyorum hani renklendirici koyyolarya

yok kıss içinde yok o reçel yaplar koyulaştırı arkalarında tarifi yazar zaten bak bi kilo receli temizle yıka bol suylan sonra süz tencereye koy üzerinede reçel yapın arkasında yazn malzemeliri koy yani şeker hani annelerimz yapardı reçeli uzun süre kaynatırlardı işte bu recel yapla beş dakikada hazır recelin koyulaştırıyo

annemde çileği yıkardı sonra üzerine 1 kilo şekere işte tarifi nasılsa şeker koyardı o 1 gün beklerdi sulanana kadar sonra kaynatırdı ondan yapcam
ama seninkini bulabilirsem yaparım bakıyımda

annemde çileği yıkardı sonra üzerine 1 kilo şekere işte tarifi nasılsa şeker koyardı o 1 gün beklerdi sulanana kadar sonra kaynatırdı ondan yapcam
ama seninkini bulabilirsem yaparım bakıyımda

canım reçel yaplar var her markette satılır kıss evet annelerimiz öle yaparlardı bak sen benin dediğim gibi yap cok pratık

kzılar ben geldım hayırlı haftalar. dün adet oldum çok şükür bugun 2. günüm ve sabahtan hasteneye gittim tüp bebeğe başladık kızlar iğnelerimi aldım kendim göbektn iğne yapıcam nasıl olcak bilmiyorum ama inşallah rabbım hayırlısnı verır .çok heyecanlıyım zeynep kendin nasıl vurdun bu iğneleri

hayırlı olsun canım
inşaallah hakkında hayırlı olan bebeği rabbim verir sana
evet kendin yapıyorsun iğneleri çok zor hiç yapmadınmı daha önce ne verdi doktor gonalmi puregonmu
ben ikisinide kullandım ilaç acıtmıyor iğnede ilk başlarda acıtmıyor ama 10 taneden sonra morarmaya başlayınca iğneler zor giriyor ete Allah yardımcın olsun zor bir sürece girdin

canım puregon iğnenin adı bide kalemini verdıler hergun 225 garm yapcakmışım senınde öylemiydi iğneyi yapınca kalemi dolabamı koyuyosun çünkü içinde daha iğne oluyo ya

canım puregon iğnenin adı bide kalemini verdıler hergun 225 garm yapcakmışım senınde öylemiydi iğneyi yapınca kalemi dolabamı koyuyosun çünkü içinde daha iğne oluyo ya

bende prugon kalem kullandım canım eğer kalemi hastane verdiyse önce kolanyayla temizle sonra vurun dolabuna koy sıcakta durmasın bozulur
bende 225 vurunmuştum bana çok fazla geldi çünki bende pko olduğu için yumurtalar fazla şişti bu doktor hatasıydı bilmesi lazımdı pko olduğumu
sende 225 normal demekki

saol tatlım inş beceririm şu iğne vurma işini bide hep aynı satte yapcakmışım öyle dediler
emine niye yazmıyon kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…