hiç cnm yatak odamın perdesini yıkıycamda ütüleneceklerim felan var...
:dilcikar: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm herhesi hasta ederim ederim ben ishal yapar kustururum bezdiririm ben :roflol: :roflol: :roflol:
ishal ol esinteeeee :roflol: :roflol: :roflol:
kıss virüs ne konuşuyon hep beraber oluruz inşallah kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
virüs bi bebek yaptıramıyosun herhesi :lepi: :lepi:
ya onda ne var içinde bilmiyom ama ben şu renklerden gıcık oluyorum hani renklendirici koyyolarya
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol::dilcikar: :dilcikar:
valla öle üffffff
yok kıss içinde yok o reçel yaplar koyulaştırı arkalarında tarifi yazar zaten bak bi kilo receli temizle yıka bol suylan sonra süz tencereye koy üzerinede reçel yapın arkasında yazn malzemeliri koy yani şeker hani annelerimz yapardı reçeli uzun süre kaynatırlardı işte bu recel yapla beş dakikada hazır recelin koyulaştırıyo
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
nasılmış virüs deme :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
annemde çileği yıkardı sonra üzerine 1 kilo şekere işte tarifi nasılsa şeker koyardı o 1 gün beklerdi sulanana kadar sonra kaynatırdı ondan yapcam
ama seninkini bulabilirsem yaparım bakıyımda
zeynom ben kalkayım şu evi bi temizleyeyim sonra gelirim öptüm şu işler hiç bitmio offf
tamam canım bende çilek almaya gidiyim bari
kıs ismi ne o reçel yapın
canım adı reçel yap adını markete sor verirler sanada güle güle canım
kzılar ben geldım hayırlı haftalar. dün adet oldum çok şükür bugun 2. günüm ve sabahtan hasteneye gittim tüp bebeğe başladık kızlar iğnelerimi aldım kendim göbektn iğne yapıcam nasıl olcak bilmiyorum ama inşallah rabbım hayırlısnı verır .çok heyecanlıyım zeynep kendin nasıl vurdun bu iğneleri
hayırlı olsun canım
inşaallah hakkında hayırlı olan bebeği rabbim verir sana
evet kendin yapıyorsun iğneleri çok zor hiç yapmadınmı daha önce ne verdi doktor gonalmi puregonmu
ben ikisinide kullandım ilaç acıtmıyor iğnede ilk başlarda acıtmıyor ama 10 taneden sonra morarmaya başlayınca iğneler zor giriyor ete Allah yardımcın olsun zor bir sürece girdin
canım puregon iğnenin adı bide kalemini verdıler hergun 225 garm yapcakmışım senınde öylemiydi iğneyi yapınca kalemi dolabamı koyuyosun çünkü içinde daha iğne oluyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?