Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beyzam hoşgeldin canım bugün yoğunum birazdanda doktora gidicem hayırlı olsun tedavin ben iğneleri göbeğimden yapamamıştım kalçadan yaptırdım.

canım çileklerimi yıkadım şimdi biraz dinlensin üzerine şekeri serpicem:lepi:

beyzam hoşgeldin canım bugün yoğunum birazdanda doktora gidicem hayırlı olsun tedavin ben iğneleri göbeğimden yapamamıştım kalçadan yaptırdım.

canım ya hergünde doktora gidilmezki göbek daha kolay hem daha rahat
sen bilirsin beyzacım

canım ya hergünde doktora gidilmezki göbek daha kolay hem daha rahat
sen bilirsin beyzacım

hergün doktora gitmedim kız hemşireler yaptı hastaneye gittim tabi evde göbekten yapmak daha kolay ben yapamamıştım ne biliym belki bu sefer yaparım o ilkti çok korktum artık deneyim kazandımguclubacismile

esinteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nirdesin

hergün doktora gitmedim kız hemşireler yaptı hastaneye gittim tabi evde göbekten yapmak daha kolay ben yapamamıştım ne biliym belki bu sefer yaparım o ilkti çok korktum artık deneyim kazandımguclubacismile

:mymeka: ben ilkinide kendi,m yaptım canın çokmu tatlıguclubacismile

kız zeyno canımın tatlılığından değilde vücuduma iğne batıraadım elim titredi zor geldi canımın yanacağından değil işte yapamadım:kedi:neyse ben kaçtım cadıalsanaalsanasmile

canım benim beline pamuklu eşerp bağla korsen varmı oda iyi olur hadi biraz uzan ama koltuğa değil yere ser zemine uzan yastıksız

işte deminden beri senin dediğin gibi yattım geri kalktım aman usandım nese geçer inş...
cnm akşama ne pişiriyon kız ben gene bişe bulamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…