evet cnm bi yandan el işi yapıyom bi yandanda unutma beniye bakıyorum he kız şaziyede öldü pis muzo nolcak....kötükedihüsokötükedihüso
çok kötü oldum çok üffff
he gı öldü valla emine için hayat şimdi başlıyo ama şerif araştırcak kimin yaptığını bulcak
esinteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenirdesin
şerif bulacak heralde aman bulsun da şu kötüler gitsin artık flmden yaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kıss ne oldu nie ağlıyon
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
girmedinmi verdiğin linke
girdim ee
kıss sen nie ağlıyon ne oldu anam size
ya cnm yapma böle inşallah birgün bizimde meleklerimiz olcak hiç merak etme cnm yaaaa walla bende kötü oldumda napalım elden gelecek bişe yok...:teselli:
şu adamın suratına iki tane yapıştırıcan uyuz ilkayguclubacismile
:dilcikar: görmedinmi herkes bebeğine aldıklarını yazmış
ya biraz önce zeyno bi link vermiştide oraya girdim bi tuhaf olduk işteeeee
kıss ilahi ben hiçte kötü olmadım aman bi gün olcak sizde varya pes ağlayın ağlayın başınız göğe ercek toparlanın cabuk almaz: lmaz: lmaz:
kıss ilahi ben hiçte kötü olmadım aman bi gün olcak sizde varya pes ağlayın ağlayın başınız göğe ercek toparlanın cabuk almaz: lmaz: lmaz:
biliom aman banane almışsa almış sende cık çarşıya al oazaman ne duruyon kıss ilahi bi gün bebeğin olcak boşver sıkam kendini
kıss nie tuhaf oldun ilahi akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?