Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet cnm bi yandan el işi yapıyom bi yandanda unutma beniye bakıyorum he kız şaziyede öldü pis muzo nolcak....kötükedihüsokötükedihüso

he gı öldü valla emine için hayat şimdi başlıyo ama şerif araştırcak kimin yaptığını bulcak

burdayyyyyyyyyıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ya cnm yapma böle inşallah birgün bizimde meleklerimiz olcak hiç merak etme cnm yaaaa walla bende kötü oldumda napalım elden gelecek bişe yok...:teselli:

kıss ilahi ben hiçte kötü olmadım aman bi gün olcak sizde varya pes ağlayın ağlayın başınız göğe ercek toparlanın cabuk a lmaz: lmaz: lmaz:

:dilcikar: görmedinmi herkes bebeğine aldıklarını yazmış

biliom aman banane almışsa almış sende cık çarşıya al oazaman ne duruyon kıss ilahi bi gün bebeğin olcak boşver sıkam kendini

ya biraz önce zeyno bi link vermiştide oraya girdim bi tuhaf olduk işteeeee

kıss nie tuhaf oldun ilahi akannehir

kıss ilahi ben hiçte kötü olmadım aman bi gün olcak sizde varya pes ağlayın ağlayın başınız göğe ercek toparlanın cabuk a lmaz: lmaz: lmaz:

cnm insanın içi bi tuhaf oluyo yaaa napalım elimizde değil walla herşeye ağlar oldum buda normal...

biliom aman banane almışsa almış sende cık çarşıya al oazaman ne duruyon kıss ilahi bi gün bebeğin olcak boşver sıkam kendini

kıss nie tuhaf oldun ilahi akannehir

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…