evet canım bayılırım dolmaya özellikle patlıcana
evet canım ya hazır yoğurt hemen sulanıyo suyuda sanki bulanık iğrenç ama ev yoğurdu suyu bile berrak bide cok lezzetli
cnm hazır yoğyrtla ev yoğurdunun arasında çok fark oluyo bu içim bile olsa ama insan neyi seviyosa onu yemeli elbette bizde ülkere çok güveniriz cnm rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın inş...
ailecekmi gidiyonuz
ooooo süpermiş afiyet bal şeker olsun cnm benim bende dolabımdan kıyma çıkardım bakalım ne yaparsam artıkın....
evet canım annemelerde gelsin istioz eşimle daha güzel olur iki daire tutcağız kardeşlerim zaten 2 kardeşimvar bide annem cok pimpirikli tek kızım cok üstüme düşüyolar bölece akılları bende kalmazlar bu gün aramış zeynom annem cabuk eve gel yağmur yağıyo
evet canım sağol ama ben tavuk göğsünden yapıyom kıyma ağır oluyo tavuk göğsünü küçük küçük doğrarım cok lezzetli oluyo tavsiye
cnm hazır yoğyrtla ev yoğurdunun arasında çok fark oluyo bu içim bile olsa ama insan neyi seviyosa onu yemeli elbette bizde ülkere çok güveniriz cnm rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın inş...
kıslar ben bi yemeğimi yapıp geliyim emiiiiiiiiiiii sempatiksalakcinni
cnm tavuk göğsünü geçenlerde yapmıştım bugünde kıymadan yapcam...
evet canım elle yapmanın tadı başka bizde genelde sütaşın bide danone ck lezzetli bide kızlar tikveşlinin tava yoğurdu harika ana kıss eşimi arayım dolmanın yanına tava yoğurt getirsin
e yine yap canım ya ben kırmızı et kıyma bide tavuğun göğüs hariç yemem sevmem
evet canım elle yapmanın tadı başka bizde genelde sütaşın bide danone ck lezzetli bide kızlar tikveşlinin tava yoğurdu harika ana kıss eşimi arayım dolmanın yanına tava yoğurt getirsin
kızlar demin oturduğum odanın camına bi kuş çarptı ödüm kptu yaaa halada gitmedi napsam kiiii...
kıslar kabak çok tırsımış bende kuru patlıcan dolması haşlıyorum dolmasını yapcam esinte canımı çektirdi
kıısss bende tava yoğurdunu çok severim üzeri kaymaklı değilmi ben onu aslında ramazanda çok severim masaya hergün 1 tabak koyyom yiyoz
serçe kuşmu bişey olmaz kıss kanadı ne kırılmıştır belki duruyorsa alda bak bi
sizi okuyodum napiyonuz güzel dilekleriniz için çok saolun kızlar.
asi valla sayende secde namazını hatırladım unutmuşum valla . iyiki yazdın kızlar bu meryemn süresinin anlamı neherşeye okunuyomnu
sizi okuyodum napiyonuz güzel dilekleriniz için çok saolun kızlar.
asi valla sayende secde namazını hatırladım unutmuşum valla . iyiki yazdın kızlar bu meryemn süresinin anlamı neherşeye okunuyomnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?