Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım bayılırım dolmaya özellikle patlıcana

evet canım ya hazır yoğurt hemen sulanıyo suyuda sanki bulanık iğrenç ama ev yoğurdu suyu bile berrak bide cok lezzetli

hayır canım öle düşünme sulanan berrak olacak ama sulanan yoğurt sağlıklı yoğurt hatta suyunu atma onu iç çok iyi gelir kemik gelişimine ve mideye

cnm hazır yoğyrtla ev yoğurdunun arasında çok fark oluyo bu içim bile olsa ama insan neyi seviyosa onu yemeli elbette bizde ülkere çok güveniriz cnm rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın inş...

sağol canım inşaallah

ailecekmi gidiyonuz

evet canım annemelerde gelsin istioz eşimle daha güzel olur iki daire tutcağız kardeşlerim zaten 2 kardeşimvar bide annem cok pimpirikli tek kızım cok üstüme düşüyolar bölece akılları bende kalmazlar bu gün aramış zeynom annem cabuk eve gel yağmur yağıyo

ooooo süpermiş afiyet bal şeker olsun cnm benim bende dolabımdan kıyma çıkardım bakalım ne yaparsam artıkın....

evet canım sağol ama ben tavuk göğsünden yapıyom kıyma ağır oluyo tavuk göğsünü küçük küçük doğrarım cok lezzetli oluyo tavsiye

cnm tavuk göğsünü geçenlerde yapmıştım bugünde kıymadan yapcam...

cnm hazır yoğyrtla ev yoğurdunun arasında çok fark oluyo bu içim bile olsa ama insan neyi seviyosa onu yemeli elbette bizde ülkere çok güveniriz cnm rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın inş...

evet canım elle yapmanın tadı başka bizde genelde sütaşın bide danone ck lezzetli bide kızlar tikveşlinin tava yoğurdu harika ana kıss eşimi arayım dolmanın yanına tava yoğurt getirsin

evet canım elle yapmanın tadı başka bizde genelde sütaşın bide danone ck lezzetli bide kızlar tikveşlinin tava yoğurdu harika ana kıss eşimi arayım dolmanın yanına tava yoğurt getirsin

oh oh maşallah koş kız koş arada getirsin kocişin

kızlar demin oturduğum odanın camına bi kuş çarptı ödüm kptu yaaa halada gitmedi napsam kiiii...

kıslar kabak çok tırsımış bende kuru patlıcan dolması haşlıyorum dolmasını yapcam esinte canımı çektirdi

kıısss bende tava yoğurdunu çok severim üzeri kaymaklı değilmi ben onu aslında ramazanda çok severim masaya hergün 1 tabak koyyom yiyoz

kız kuru patlıcan dolmasına bayılırım yaaa oh mis gibi afiyet olsun cnm....
kız canımı çektirdiniz tava yoğurdu diye diye....

sizi okuyodum napiyonuz güzel dilekleriniz için çok saolun kızlar.
asi valla sayende secde namazını hatırladım unutmuşum valla . iyiki yazdın kızlar bu meryemn süresinin anlamı neherşeye okunuyomnu

asi valla sayende secde namazını hatırladım unutmuşum valla . iyiki yazdın kızlar bu meryemn süresinin anlamı neherşeye okunuyomnu

cnm ne demek faydam doyunduysa ne mutlu bana...

cnm sen neye okursa olur niyetin önemli...

canım meryem suresi hani hz. meryemin sıkıntısını anlatıyoya burda kimi hamile duysam meryem suresini okuyun diyo bizde bugün başladık hergün 1 tane okuycaz sende akşamları oku bak tamda tedaviye başlamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…