kıss adetli napcam ne denize girbilirim ne kaplıcaya e napim orda evde oturayımmı valla oraya evede oturmak için para vermiycem off ya allahım adet olayım bugün canım sıkkın valla mafoldumben mafoldumben mafoldumben
geldim kızlar çamaşırımı topladım eşim gelmeye yakında çamaşırlarımı katlarım bide yoğurdumuda çaldım geldiiiiiiiiiiiim
hoşgeldin tatlım kıss yoğurdunu senmi yaparsın ben hazır alırım keşke bende yapabilsem
evet cnm yoğurdu hep ben yaparım hiç hazır yemeyiz ne varki cnm ya yoğurt çalmada sen de yaparsın....
kız olma işte ne güzel belkimde hamilesindir ne biliyooooooooooooooonn tatilede bebekle gidersiniz oh ne güzel işte rabbim inş.nasip etsin...
e uzatın sizde tatili diğer hafta gidir rezervasyon yaptırdınızmı yoksa
kızlar annemde yapar hatta yeni yaptı iki tencere benim payımıda bu gün yollucak ay ev yoğurdunun tadı başka valla
nerden alıyorsun sütü annem hep yapar biliyorumda bizim burda açık süt satan yok bide açık almam ya onu kaynatınca vitamini gidiyo
kızlar akşama kabak patlıcan dolması yapcam nasıl menüm
kızlar annemde yapar hatta yeni yaptı iki tencere benim payımıda bu gün yollucak ay ev yoğurdunun tadı başka valla
esintem ya git bişey olmaz sızdırmayan pedler vardır bi bak
belki hava değişikliğinden gider 1 hafta daha bana öle olmuştu 14 gün geciktisempatiksalakcinni
cnm açık sütü nerden alıyorum biliyomusunuz ineğimiz var onun sütünden aldımda yaptım....
off ya canım ilkez eşimle gitceğiz tatile şu olana bak canım sızdırmayan ped varmıki evet öle oldu ay olcaksam şimdi olayım olmayacaksam tatil sonrası olayım şimdi adet olmadan gidersem eşim ailem yok şunu yapma yok bunu yapma şunu ye off yani napcam ben :sinifsinif: :sinifsinif:
kızlar akşama kabak patlıcan dolması yapcam nasıl menüm
oohhh ne güzel ben çok severim dolmayı bende kabak yemeği yapcam
evet cnm aynen ev yoğurduna hiç bişe uymaz...kaydirigubbakcemile5
oh ne güzel herşey doğal ben nerden bulurum ineği üffff bi denesemmi paket sütle
ama benim yoğurtta güzel olur içim yoğurt alırım tadı çok güzel ve ülker ürünlerine güvenirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?