Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıss adetli napcam ne denize girbilirim ne kaplıcaya e napim orda evde oturayımmı valla oraya evede oturmak için para vermiycem off ya allahım adet olayım bugün canım sıkkın valla mafoldumben mafoldumben mafoldumben

e uzatın sizde tatili diğer hafta gidir rezervasyon yaptırdınızmı yoksa

geldim kızlar çamaşırımı topladım eşim gelmeye yakında çamaşırlarımı katlarım bide yoğurdumuda çaldım geldiiiiiiiiiiiim

hoşgeldin tatlım kıss yoğurdunu senmi yaparsın ben hazır alırım keşke bende yapabilsem

evet cnm yoğurdu hep ben yaparım hiç hazır yemeyiz ne varki cnm ya yoğurt çalmada sen de yaparsın....

nerden alıyorsun sütü annem hep yapar biliyorumda bizim burda açık süt satan yok bide açık almam ya onu kaynatınca vitamini gidiyo

kız olma işte ne güzel belkimde hamilesindir ne biliyooooooooooooooonn tatilede bebekle gidersiniz oh ne güzel işte rabbim inş.nasip etsin...

kıss bunca sene olmayacak bende tam tatile gitcem zamanmı hamiş olayım hiç sanmam hamiş olsamda giderim sadece ya şimdi adet olayımda

e uzatın sizde tatili diğer hafta gidir rezervasyon yaptırdınızmı yoksa

aşk olsun uzattım zeyno 19 da nişanımız var gidemem ondan sonrad müsait değilim eşime patron izin vermio sadece bu hafta 4 gün verdi :sinifsinif: :sinifsinif:

kızlar annemde yapar hatta yeni yaptı iki tencere benim payımıda bu gün yollucak ay ev yoğurdunun tadı başka valla

esintem ya git bişey olmaz sızdırmayan pedler vardır bi bak
belki hava değişikliğinden gider 1 hafta daha bana öle olmuştu 14 gün geciktisempatiksalakcinni

esintem ya git bişey olmaz sızdırmayan pedler vardır bi bak
belki hava değişikliğinden gider 1 hafta daha bana öle olmuştu 14 gün geciktisempatiksalakcinni

off ya canım ilkez eşimle gitceğiz tatile şu olana bak canım sızdırmayan ped varmıki evet öle oldu ay olcaksam şimdi olayım olmayacaksam tatil sonrası olayım şimdi adet olmadan gidersem eşim ailem yok şunu yapma yok bunu yapma şunu ye off yani napcam ben :sinifsinif: :sinifsinif:

ailecekmi gidiyonuz

ama benim yoğurtta güzel olur içim yoğurt alırım tadı çok güzel ve ülker ürünlerine güvenirim ben

oohhh ne güzel ben çok severim dolmayı bende kabak yemeği yapcam

evet canım bayılırım dolmaya özellikle patlıcana

evet cnm aynen ev yoğurduna hiç bişe uymaz...kaydirigubbakcemile5

evet canım ya hazır yoğurt hemen sulanıyo suyuda sanki bulanık iğrenç ama ev yoğurdu suyu bile berrak bide cok lezzetli

ama benim yoğurtta güzel olur içim yoğurt alırım tadı çok güzel ve ülker ürünlerine güvenirim ben

cnm hazır yoğyrtla ev yoğurdunun arasında çok fark oluyo bu içim bile olsa ama insan neyi seviyosa onu yemeli elbette bizde ülkere çok güveniriz cnm rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…