:mymeka::dilcikar::dilcikar:
cnm insanın içi bi tuhaf oluyo yaaa napalım elimizde değil walla herşeye ağlar oldum buda normal...
:teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
canım ben bu sürece gelene kadar neler yaşadım zeyno az cok bilir nasıl ağladığımı hatta stresten psikolojik sorunlar bile yaşadım ama allaha şükür duamla inancımla atlattım şükürler olsun ben rabbimde bebek değil dayanma gücü istiom herzaman allah büyük kuzularım şuanda iyikide bebeğim yok şükürler olsun bunada olup sonra daha kötüsüğnü yaşasaydım o zamada derdimki keşke lmasaydı bende bunları yaşamasaydım şükredin kızlar
:teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_
kıss zaamnla gecer insan alışıyo beklemeye sabretmeye aman canım:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
:teytey: :dance: :sm_cool: kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt :roflol: :icecream: :lepi: :hooray: şakkıdısırnaşık şey delikafadulden naniknanik kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis
kız ne kadar rahat sölüyosun bunu walla aklımdan hiç çıkmıyo ki napıyımkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
canım ben bu sürece gelene kadar neler yaşadım zeyno az cok bilir nasıl ağladığımı hatta stresten psikolojik sorunlar bile yaşadım ama allaha şükür duamla inancımla atlattım şükürler olsun ben rabbimde bebek değil dayanma gücü istiom herzaman allah büyük kuzularım şuanda iyikide bebeğim yok şükürler olsun bunada olup sonra daha kötüsünü yaşasaydım o zamada derdimki keşke olmasaydı bende bunları yaşamasaydım şükredin kızlar
sen boşver onu o rahat :dilcikar:
cnm hava iyice bulandı demi zeynommm ben bi gidiyim de çamaşırlarımı toplayım 5 dk kaya burdayım hazır filmde reklama girmişken...
bizim bişey dediğimiz yok canım ama görüncede içimiz burkuluyor seninde oluyordur eminim yoksa herşey Allahtan napalım
seni dövücem kıs gel buraya dön totonu merdane geliyoklava:
sen boşver onu o rahat :dilcikar:
cnm ozamanlar bak sende bizim gibiymişin bizde zamanla alışıcaz napalım cnm rabbim hepimize dayanma gücü versin inş..:Saruboceq:
ne güzel işte oluruna bırakmış herşeyi aslında onun yaptığı en iyisi bizde inş..böle hiçbişeyi kafamıza takmayız...kaydirigubbakcemile5
tamam tatlım bende bi mutfağı yerleştiriyim
esinteeeeeee noldu kıss sus pus oldun bir anda lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
geldim ulaaan kıss ben hala adet olmadım off ya tatil kalcak bu hafta canım sıkkın :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
niye kısss adetli gidin ne güzel :roflol: :roflol: :jeyyar:
kıss adetli napcam ne denize girbilirim ne kaplıcaya e napim orda evde oturayımmı valla oraya evede oturmak için para vermiycem off ya allahım adet olayım bugün canım sıkkın valla mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?