Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

canım ben bu sürece gelene kadar neler yaşadım zeyno az cok bilir nasıl ağladığımı hatta stresten psikolojik sorunlar bile yaşadım ama allaha şükür duamla inancımla atlattım şükürler olsun ben rabbimde bebek değil dayanma gücü istiom herzaman allah büyük kuzularım şuanda iyikide bebeğim yok şükürler olsun bunada olup sonra daha kötüsünü yaşasaydım o zamada derdimki keşke olmasaydı bende bunları yaşamasaydım şükredin kızlar

Son düzenleme:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

:teytey: :dance: :sm_cool: kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt :roflol: :icecream: :lepi: :hooray: şakkıdı sırnaşık şey delikafadulden naniknanik kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

bizim bişey dediğimiz yok canım ama görüncede içimiz burkuluyor seninde oluyordur eminim yoksa herşey Allahtan napalım

:teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_

kıss zaamnla gecer insan alışıyo beklemeye sabretmeye aman canım:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

kız ne kadar rahat sölüyosun bunu walla aklımdan hiç çıkmıyo ki napıyımkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

:teytey: :dance: :sm_cool: kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt :roflol: :icecream: :lepi: :hooray: şakkıdı sırnaşık şey delikafadulden naniknanik kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

seni dövücem kıs gel buraya dön totonu merdane geliyo klava:

cnm ozamanlar bak sende bizim gibiymişin bizde zamanla alışıcaz napalım cnm rabbim hepimize dayanma gücü versin inş..:Saruboceq:

ayy şu adama sinir oldum iyice burda olsana o uyuz çenesine bi yumruk atsam kötükedihüso

cnm hava iyice bulandı demi zeynommm ben bi gidiyim de çamaşırlarımı toplayım 5 dk kaya burdayım hazır filmde reklama girmişken...

cnm hava iyice bulandı demi zeynommm ben bi gidiyim de çamaşırlarımı toplayım 5 dk kaya burdayım hazır filmde reklama girmişken...

tamam tatlım bende bi mutfağı yerleştiriyim

esinteeeeeee noldu kıss sus pus oldun bir anda lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

bizim bişey dediğimiz yok canım ama görüncede içimiz burkuluyor seninde oluyordur eminim yoksa herşey Allahtan napalım

evet anlıyom ama faydası varmı canım

seni dövücem kıs gel buraya dön totonu merdane geliyo klava:

yokya sıkıysa gel :tomato: :tomato: :tomato: alsana al :tomato:

sen boşver onu o rahat :dilcikar:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

cnm ozamanlar bak sende bizim gibiymişin bizde zamanla alışıcaz napalım cnm rabbim hepimize dayanma gücü versin inş..:Saruboceq:

evet canım gercekten şuanda üzülmek içimden gelmio :lepi:

ne güzel işte oluruna bırakmış herşeyi aslında onun yaptığı en iyisi bizde inş..böle hiçbişeyi kafamıza takmayız...kaydirigubbakcemile5

evet canım artık okadar yoruldumki şimdi hiç inanmazdım böle rahat olcama hatta ben sıkıntılan fazla yaşamam diodum ama rabbim bana daynma gücünü verdi allahım sen büyüksün :Saruboceq: :Saruboceq:

tamam tatlım bende bi mutfağı yerleştiriyim

esinteeeeeee noldu kıss sus pus oldun bir anda lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

geldim ulaaan kıss ben hala adet olmadım off ya tatil kalcak bu hafta canım sıkkın :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

niye kısss adetli gidin ne güzel :roflol: :roflol: :jeyyar:

kıss adetli napcam ne denize girbilirim ne kaplıcaya e napim orda evde oturayımmı valla oraya evede oturmak için para vermiycem off ya allahım adet olayım bugün canım sıkkın valla mafoldumben mafoldumben mafoldumben

geldim kızlar çamaşırımı topladım eşim gelmeye yakında çamaşırlarımı katlarım bide yoğurdumuda çaldım geldiiiiiiiiiiiim

kıss adetli napcam ne denize girbilirim ne kaplıcaya e napim orda evde oturayımmı valla oraya evede oturmak için para vermiycem off ya allahım adet olayım bugün canım sıkkın valla mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kız olma işte ne güzel belkimde hamilesindir ne biliyooooooooooooooonn tatilede bebekle gidersiniz oh ne güzel işte rabbim inş.nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…