Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
y a eski kalabalıklarımız yok eskiden özlemay hatice nergis hep beraber olurduk ne oldu hamile olanalar gitti bugün çok canım sıkkın anlamıyorum

bugul sen adet olmadığın içinmi verdı dr doğum kontrol hapını bende geçince günüm kullandım 3 gun adet oldum olunca bıraktım tabıı

y a eski kalabalıklarımız yok eskiden özlemay hatice nergis hep beraber olurduk ne oldu hamile olanalar gitti bugün çok canım sıkkın anlamıyorum

yok canım eski kalabalığımız hamile kalan gidiyo ben söyleyince kötü oluyorum o yüzden artık bişey demiyorum gidenin yolu açık olsun biz devam edelim.

kızlar hepimiz kamile kalalımda gidelim sorun değil yeterki gelsin bebişlerimiz tabi devam etsek daha iyi olur ama napalım hayat demek hamile kalınca insan değişiyo.

zeynoda gezmede kesin sinir etmişlerdir kızı yine bebek konusunda bizim kaderimiz bu gezmekte haram oldu bize nereye gitsek bebek soruyolarbenneyaptımki

kızlar benım iğneler ne kadar pahalıymış öyle 88 milyon olivettinin fiyatı imiş çatlatma iğnesinin

puregon kutusunun tanesi 500 milyon devvlet 200 n ödüyo

kızlar benım iğneler ne kadar pahalıymış öyle 88 milyon olivettinin fiyatı imiş çatlatma iğnesinin

puregon kutusunun tanesi 500 milyon devvlet 200 n ödüyo

bune kız eyvahedigeldismilebiz ölmüşüzde ağlayanımız yok devlet ölün diyo resmen paran yoksa hiçbişey yok nasıl pahalıymış ilaçların böyleakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…