ne alacaktımki kıssszeynep neler aldın kız
napcan canım dengesiz çok akraba gezmesimiydi
ne alacaktımki kısss
yok komşu gezmesi
ne bilim gezme diyince ben dışarda gezdin sandım
mafoldumben yine bebek yine bebek konusu bıktım yaa bıktım inanın gezmeden erken kalktım millet şaşırdı
hem varmı bişi diyolar hemde iyi daha yenisin yaşın genç diyolar ya öle diyosan neden soruyon offf offfffff bıktım
zeynep sen gelmeden önce yazdım dedim şimdi zeynep gelir moralini bozmuşlardır kızın diye belki okudun gezmek haram bize nerey gitsek bebekte bebek bende bıktım artık kimseyle görüşmek istemiyorum bende.
yok canım bizim burda oturmalara gezme denir
öyle siz iyisiniz rahatsınız banane bendende sizene ama olmazz illaki rahatsız edecek herkesin durumu sizin gibi iyi olacak hali yokbiz bu sorunu yaşamasak belki bizde sorarız bilemiyorum aman boşverin kızlar ne derse desinler milletin işi yok sıkıntısı yok soruyo işte dengesizler.
zeynp sende hoşgeldın canım
o nedemek kız sizin burası bizim orasımı var faklı kültürmü sanki sen gezme deyince ben öyle sandım ev misafirligi oldugunu nasıl anlayım
ay kızlar benim sıkıntım tabi tedavi öncesi sıkılıyorum hayırlısı olur inşallah
evet ya iğneler çok pahalı aman napalım bebişlerimiz gelsin sağlığımız yerinde olsunda sırtımızda taş taşır öderiz borçlarımızı inş.guclubacismilealeyna saol canım inş hepimizinki hayırlı olur
emine bu ücret sadece iğnler hastaneye 1250 vercem galiba 2500 bulcak ama iğneler çok pahalıymış
evet okudum canım
çok zor durumda olduğumuzu bilmiyorlar
ya anlamanız lazım değilmi bunlar 3 senelik evliler kesin bi sorunları vardır sormayalım ayıp olur demeleri lazımken soruyorlar işte napıyım kaderimiz işte allahtan gelen herşeye razıyız boynumuz kıladan ince
ben yanlış yazdım o zman bidaha anlayacağınız dilden yazarım
evet ya iğneler çok pahalı aman napalım bebişlerimiz gelsin sağlığımız yerinde olsunda sırtımızda taş taşır öderiz borçlarımızı inş.guclubacismile
durumumuzu tahmin ediyorlardır canım bile bile soruyolar insanlar çok düşünceşiz Allah kimseye dermansız dert vermesin hamd olsun ki ümitsiz bir durumda değiliz tedaviler biraz moral birazda sabır ve dua ile gelecek bebişlerimiz inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?