Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zeynep sen gelmeden önce yazdım dedim şimdi zeynep gelir moralini bozmuşlardır kızın diye belki okudun gezmek haram bize nerey gitsek bebekte bebek bende bıktım artık kimseyle görüşmek istemiyorum bende.

aleyna saol canım inş hepimizinki hayırlı olur

emine bu ücret sadece iğnler hastaneye 1250 vercem galiba 2500 bulcak ama iğneler çok pahalıymış

zeynep sen gelmeden önce yazdım dedim şimdi zeynep gelir moralini bozmuşlardır kızın diye belki okudun gezmek haram bize nerey gitsek bebekte bebek bende bıktım artık kimseyle görüşmek istemiyorum bende.

evet okudum canım
çok zor durumda olduğumuzu bilmiyorlar
ya anlamanız lazım değilmi bunlar 3 senelik evliler kesin bi sorunları vardır sormayalım ayıp olur demeleri lazımken soruyorlar işte napıyım kaderimiz işte allahtan gelen herşeye razıyız boynumuz kıladan ince

biz bu sorunu yaşamasak belki bizde sorarız bilemiyorum aman boşverin kızlar ne derse desinler milletin işi yok sıkıntısı yok soruyo işte dengesizler.

kıslar farkındamısınız bir anda hepimiz tedaviye başladık sizcede acayip olmadımı CADIARZU
acaba ramazana hamişmi gircez neakannehir

biz bu sorunu yaşamasak belki bizde sorarız bilemiyorum aman boşverin kızlar ne derse desinler milletin işi yok sıkıntısı yok soruyo işte dengesizler.
öyle siz iyisiniz rahatsınız banane bendende sizene ama olmazz illaki rahatsız edecek herkesin durumu sizin gibi iyi olacak hali yok
biz nelerle uğraşıyoruz haberleri yok
zeynp sende hoşgeldın canım

hoşbulduk canım

aleyna saol canım inş hepimizinki hayırlı olur

emine bu ücret sadece iğnler hastaneye 1250 vercem galiba 2500 bulcak ama iğneler çok pahalıymış
evet ya iğneler çok pahalı aman napalım bebişlerimiz gelsin sağlığımız yerinde olsunda sırtımızda taş taşır öderiz borçlarımızı inş.guclubacismile

durumumuzu tahmin ediyorlardır canım bile bile soruyolar insanlar çok düşünceşiz Allah kimseye dermansız dert vermesin hamd olsun ki ümitsiz bir durumda değiliz tedaviler biraz moral birazda sabır ve dua ile gelecek bebişlerimiz inanıyorum.

inşaallah canım inşaallah bugün demet yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…