hoşbulduk sende hoşgeldin artık şu resmini koysan diyordum :mymeka:hoşgeldiniz kızlar bende geldim.
burdayım kıııııııııııııııızsempatiksalakcinni
emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hoşbulduk sende hoşgeldin artık şu resmini koysan diyordum :mymeka:
ne biliyim gittin zannettiydim senağlama
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kız noluyo allah canını almasın emi ödüm koptu ne bağırıyoooooooooooooonkaydirigubbakcemile
mrb kızlar aslıma olacaksınız sanırım hayırlısı olsun
mrb kızlar aslıma olacaksınız sanırım hayırlısı olsun
korkun benden
yaa akşama yemek bulamadım üffffff
üfff yufkamda yok evde sempatiksalakcinniben yufkadan börek yapıcam bide yoğurtlu çorba yapıcam cnm...
niye kız asi sen buluyon da ben yıne bulmıyım:)
inş. emeklerını boşa gitmez
niye kız asi sen buluyon da ben yıne bulmıyım:)
inş. emeklerını boşa gitmez
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabi bulursun cnm benim
amin cnm amin rabbimde sana tekrar yaşatsın anne olmayı ama bu sefer tamamına erdirsin rabbim...:Saruboceq:
ooooooooo hamarat hanıma bakın hele hem konuşuyiiiii hemide koltuk siliyiiiiikıslar ben koltuklarımı siziyorum siz konuşun ben burdayım
üfff yufkamda yok evde sempatiksalakcinni
yakınlarda market ney varsa bi koşu alda gel yada kapıcınız niy varsa ona sölede getirsin...
amin canım inşaallah
zeynep koyamıyorum resmimi bilgisayarımda kayıtlı bir türlü ekleyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?