tosti hoşgeldin canım ben aşılama yaptırıcam bu ay sende mi aşılama yaptıracaksın.
market yakında ama hiç gidesim yok amnnn çorba yapıyım bari üfff hamurdan börek biliyonmu ama yağda kızarmayacak
üfff hiç beceremem biliyonmu hamuru açamam öle nese sağol çorba içelim sadeceboshayallersmilecnm ozaman hemen bi hamur mayala o dinlensin daha sora onu 2 ye böl içine istediğin iç yapabilirsin ben domates,bibe,soğan bunları kavururum bu içi koyarım ama zevk meselesi cnm sen ne istiyosan ondan koy...1 katını aç tepsiye ser içi koy daha sonra diğerini aç onuda üstüne ört al sana börek biz buna pide deriz cnm benim...
üfff hiç beceremem biliyonmu hamuru açamam öle nese sağol çorba içelim sadeceboshayallersmile
kız ben açıyımda getiriyim sana
tmm cnm sen bilirsin...
emine napıyon işinmi var
hayırlı olsun canım yok ben 20 gün önce bebegımı kaybettım 11 haftalıktı kalbi durdu şu an korunuyoruz
canım resmin bilgisayarda kayıtlıysa bak beni iyi dinleeeeeeeeee
cevaplaya bas normal
sonra en aşağıya in orda eklenti ekle yazıyo o kutucuğa tıkla zaten yeni sayfaçıkıyo gözat diye
sonra göz ata tıkla bilgisayardaki resmini 2 kere tıklayınca ekleniyo yükle de sonra yüklensin pencereyi kapat sonra normal cevapla de
oda güzelmiş ama ne biliyim ben yukardakine bayılıyorum yaa inşaallah bebeğim olurda aldırırım sempatiksalakcinni
yaklaşık ne kadar cnm bunun fiyatı bu ara altınların fiyatı da mübarek uçtu ben bu ara bi bilezik daha almak istiyorum da kendime bundan mı alsam diyeeeee
onu yapmayı biliyorum canım ama olmuyo geçersiz dosya tipi diyo kabul etmiyo
en düşüğü 3 buçuk milyar geçen sordum
hmm pahalıymışta kız ben kendi biriktirdiğim parlarıma alcam bundan etmezkiiiisempatiksalakcinni
canım belki boyutları yetmiyo paintten kessene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?