Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
market yakında ama hiç gidesim yok amnnn çorba yapıyım bari üfff hamurdan börek biliyonmu ama yağda kızarmayacak

cnm ozaman hemen bi hamur mayala o dinlensin daha sora onu 2 ye böl içine istediğin iç yapabilirsin ben domates,bibe,soğan bunları kavururum bu içi koyarım ama zevk meselesi cnm sen ne istiyosan ondan koy...1 katını aç tepsiye ser içi koy daha sonra diğerini aç onuda üstüne ört al sana börek biz buna pide deriz cnm benim...

üfff hiç beceremem biliyonmu hamuru açamam öle nese sağol çorba içelim sadeceboshayallersmile

kıslar doğumdan sonra bu bileziği istiycem
sempatiksalakcinni
çok seviyorum bunu ismi uzayyolu eski bir bileziktir rahat 15 yıllık var geçen sorduk isteğe göre yaparlarmış

benim ki de bundan cnm o gösterdiğin daha güzel yaaaa ve çok şık en azından bende istiyoooooooom ondan mananeeee

oda güzelmiş ama ne biliyim ben yukardakine bayılıyorum yaa inşaallah bebeğim olurda aldırırım sempatiksalakcinni

onu yapmayı biliyorum canım ama olmuyo geçersiz dosya tipi diyo kabul etmiyo

oda güzelmiş ama ne biliyim ben yukardakine bayılıyorum yaa inşaallah bebeğim olurda aldırırım sempatiksalakcinni

yaklaşık ne kadar cnm bunun fiyatı bu ara altınların fiyatı da mübarek uçtu ben bu ara bi bilezik daha almak istiyorum da kendime bundan mı alsam diyeeeee

zeynep istediğin bilezik baya eski model bir bilezik ama güzel inş. bebişinle beraber bileziğinde gelir.

hmm pahalıymışta kız ben kendi biriktirdiğim parlarıma alcam bundan etmezkiiiisempatiksalakcinni

ayy ben hiç para biriktiremem hemen harcarım
ben istesem şimdide alrırırımda ama doğumdan sonra takması daha iyi olur kayganaya karşı felan değimi
ama bebeğim olsunda ben hiç bişiler istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…