Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynep istediğin bilezik baya eski model bir bilezik ama güzel inş. bebişinle beraber bileziğinde gelir.

amin canım inşaallah benim tezyem var onunda 14 sene bebeği olmamış 14 sene sonra olunca dedemler teyzeme bu bileziği takmışlar küçükken onda görürdüm çok severdim nedense yoksa ben hiç altını sevmem takmamda evimdede bulunmaz ama bu çok hoşuma gidiyor

ayy ben hiç para biriktiremem hemen harcarım
ben istesem şimdide alrırırımda ama doğumdan sonra takması daha iyi olur kayganaya karşı felan değimi
ama bebeğim olsunda ben hiç bişiler istemem

ben biriktiririm cnm yaaa benim elim çok sıkıda eşim bana herşeyi almak ister ben durdururum onu şunuda alak bunuda alak der durur ben olmasam varyaaa benim kociş kesin iflasa uğrar allah korusun...yeri geldimide çok güzel yatırımlar yapar herkesin evine rabbim dirlik düzenlik huzur mutluluk versinde gerisi boş walla....

ay ne güzel yaaaaaaa

aminnn canımmm
ay ne güzel yaaaaaaa

ya teyzemde 14 sene beklemiş bide azılı kayganası var
her ay adet olunca teyzeme ne laflar sokarmış
ama şimdi 2 tane kızı var
banada hep moral verir yeğenim üzme kendini bak olmazsa benim olmazdı eskiden bu kadar gelişmiş tıp yoktu der

mafoldumbenmafoldumbenay walla bişekil oldum kız rabbim nası sabır vermiş yaaa teyzene helal olsun daha bana evleneli 2 sene bile olmadı bizim sabırsızlığımıza bakın hele

ama birikim yapmamız lazım ne olur ne olmaz değilmi buda tutmazsa napıcam benmafoldumben

mafoldumbenmafoldumbenay walla bişekil oldum kız rabbim nası sabır vermiş yaaa teyzene helal olsun daha bana evleneli 2 sene bile olmadı bizim sabırsızlığımıza bakın hele

ya teyzem neler çekmiş 2 tanede düşüğü var bu iki kıs kalmış nası sevinmişler görsen
ondan dedem bu altını takmış koluna helali hoş olsun teyzeme haketti

elime para geçtimi yallah avm ye hihoyyyt:teytey:

oh oh maşallah bende kıyafete çok düşkünüm çok süslüyüm amma velakin elimede 100 tl geçse hepsini değil yarı yarı harcarım 50 sini harcadımmı 50 si direk yastık altına gider yada sütyen banka...:roflol::roflol:

10 dk ya gelirim
tamam canım

:roflol: :roflol: :roflol: yok anam ben yüzünüde harcarım :kedi:

kıs ben daha namaz kılmadım meryem suresinide okumadım hadi ara verelim biraz eminede yokken
unutma benide başlamamışken sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…