ayyyy çok teşekkür ederim canlarım benim o sizin güzelliğiniz zeynep gözlerim ela kocamı bırakıp sana kaçarım tamamda napıcan beni bak çocuğumda olmuyo alıp başına bela mı edicen gııı:roflol:aleyna hoşgeldin canım benden başka resim ekleyen yok canım ya kaçırdığın bişey yok canım.
ayyyy çok teşekkür ederim canlarım benim o sizin güzelliğiniz zeynep gözlerim ela kocamı bırakıp sana kaçarım tamamda napıcan beni bak çocuğumda olmuyo alıp başına bela mı edicen gııı:roflol:aleyna hoşgeldin canım benden başka resim ekleyen yok canım ya kaçırdığın bişey yok canım.
asi sarışınsın galiba ama bu kız güzel demek ki sende güzelsin canım
benim benzediyim biri yok kimi koysam ki zaten resimde koymayı bilmiyorum ben
hıhhh :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:olmam zeyno kocamdean başkasının olmam ben onu cok seviyomŞeniz
arada beni sinirlendirsede :roflol::roflol:
asi sende bayaaa güzelmişin gıııı hııııııımmmm bende sana göz koydum gel kaçalım ben bohçamı toplayıp geliym bi koşuolur mu
biraz bu birazda bu karışımı
tabi türkan şorayda var işte tahmin edin artıkın
zeynepte yabancı bi artist vardı ona benziyo adı talia mı ne
hıııııııııııııımmmmmmmmmmmmm kız fıstık gibi gacıymışın haaaaaaa hadi eşlerimize benziyenleride koyalım ne drsiniz...benim eşimin benzeri yok ama bu kişye çok benzetiyolar eşimi...
asi sende bayaaa güzelmişin gıııı hııııııımmmm bende sana göz koydum gel kaçalım ben bohçamı toplayıp geliym bi koşuolur mu
tamam atlaben hazırlandım hani gelen yok ben seni bekliyom kızsempatiksalakcinni
zeyno sende güzelmişsin ya kızzzzzzzz ama sondaki kız kim tanıyamadım
kızlar bitek ben kaldım ama beni şuna benziyosun demediler hiç o yüzden de kimsenin resmini koyamıyorum ama meseneniz varsa orda resmim var orda beni görebilirsiniz
zeynebe bak zeynebe offf yavrum benim yerim seni ben:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?