Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:dilcikar: gelmezsen gelme bende aleynayı kaçırırım
aleyna benim olunmu kısssss :asigim:

allah iyiliğini versin emiiiiii:roflol::roflol::roflol:

kızlar bende sizleri özliycem:sinifsinif:ama benim yokluğumda boşlamayın burası konuşun tamammı.

asi sarışınsın galiba ama bu kız güzel demek ki sende güzelsin canım
benim benzediyim biri yok kimi koysam ki zaten resimde koymayı bilmiyorum ben

asi sende bayaaa güzelmişin gıııı hııııııımmmm bende sana göz koydum gel kaçalım ben bohçamı toplayıp geliym bi koşuolur mu

asi sarışınsın galiba ama bu kız güzel demek ki sende güzelsin canım
benim benzediyim biri yok kimi koysam ki zaten resimde koymayı bilmiyorum ben

evet tam sarışın demesekte teninin rengi aynı kumralım birazda aman ne güzeli gı herkez benzetince bunu söleyen 1-2 kişi değil kim gördüyse beni aaa sen kavak yellerindeki mineye ne çok benziyosun dediler bende artık kendimi benzettim napıyımkaydirigubbakcemile3

olmam zeyno kocamdean başkasının olmam ben onu cok seviyomŞeniz

arada beni sinirlendirsede :roflol::roflol:
hıhhh :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
asi sende bayaaa güzelmişin gıııı hııııııımmmm bende sana göz koydum gel kaçalım ben bohçamı toplayıp geliym bi koşuolur mu

tamam kıs atla o zaman

biraz bu birazda bu karışımı

tabi türkan şorayda var işte tahmin edin artıkın

hıııııııııııııımmmmmmmmmmmmm kız fıstık gibi gacıymışın haaaaaaa hadi eşlerimize benziyenleride koyalım ne drsiniz...benim eşimin benzeri yok ama bu kişye çok benzetiyolar eşimi...

teşekkür ederim tatlım sende öle

zeyno sende güzelmişsin ya kızzzzzzzz ama sondaki kız kim tanıyamadım

kızlar bitek ben kaldım ama beni şuna benziyosun demediler hiç o yüzden de kimsenin resmini koyamıyorum ama meseneniz varsa orda resmim var orda beni görebilirsiniz

ben hazırlandım hani gelen yok ben seni bekliyom kızsempatiksalakcinni
tamam atla

teşekkür ederim tatlım rosalinda vardıya eskiden dizi talia herhalde ismi onada benzetirler üstteki ayşecik dizisi vardıya annesi onada çok benzetirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…