Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

işte benim eşimide buna benzetiyolar pis seda sayanla evlendikten sonra gerçi gözümden düştü yaaa nese huyu değil tabikide yüz olarak eşime benziyo...

tamam atla

teşekkür ederim tatlım rosalinda vardıya eskiden dizi talia herhalde ismi onada benzetirler üstteki ayşecik dizisi vardıya annesi onada çok benzetirler

tamam tanıdım şimdi kızzzzzzz o kız cok güzel ya ben cok severim onu

kızzzzzzzzzzzzz zeyno sende baya güzelsin ozamn ya cadı

gönlün var yani kaçacan benimle haydi o zamaaannnnnnnn gidiyoruz ama nereyefisfisfisşişt nereye kaçalım yavrucuğumCADIARZU
:dilcikar: siz asiyle kaçın ben esintemi götürücem
tamam tanıdım şimdi kızzzzzzz o kız cok güzel ya ben cok severim onu

kızzzzzzzzzzzzz zeyno sende baya güzelsin ozamn ya cadı

teşekkür ederim tabi onların kapalı hali

gönlün var yani kaçacan benimle haydi o zamaaannnnnnnn gidiyoruz ama nereyefisfisfisşişt nereye kaçalım yavrucuğumCADIARZU

anam nere olursa kaçarız napalım bu işe baş koymuşuz bi kere ay noluyo bize kızlar iyice kafayı sıyırdık haaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kız asi kocanda artist gibi maaşallah Allah başınızı bozmasın:nazar
resmi zeynep ekledim sandım zeynebe yazmıştım asi düzelttim canım of bugün gözlerimde böyle bulanık görüyo cidden çok uykum var çooookkkk.

Son düzenleme:

amin bidenem çok saol rabbim kimsenin yuvasını bozmasın

işte benim kocamda tarık akan a benzer biraz

Eklentiler

• $images.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 19
kızlar aklıma geldi annem der hep sen o binbir gecedeki kıza benziyon diye acık halimi ona benzetirler
saclarımı onun gibi ikiye ayırdıgımda arkadan topladıgımda benziyom o na bergüzer korele

işte benim kocamda tarık akan a benzer biraz
aa ölemi
kızlar aklıma geldi annem der hep sen o binbir gecedeki kıza benziyon diye acık halimi ona benzetirler
saclarımı onun gibi ikiye ayırdıgımda arkadan topladıgımda benziyom o na bergüzer korele

kıss banada inan biri o kıza benzetmişti amannn herkes bişi diyo banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…