işte benim eşimide buna benzetiyolar pis seda sayanla evlendikten sonra gerçi gözümden düştü yaaa nese huyu değil tabikide yüz olarak eşime benziyo...
ben hazırlandım hani gelen yok ben seni bekliyom kızsempatiksalakcinni
tamam atla
teşekkür ederim tatlım rosalinda vardıya eskiden dizi talia herhalde ismi onada benzetirler üstteki ayşecik dizisi vardıya annesi onada çok benzetirler
tmm olunca koyarsın artıkın napalım..eşime kimse benzemiyoki yani hiç düşünmedim bulunca koyarım
benim eşim murat soydana benzer yakışıklıdır yani
:dilcikar: siz asiyle kaçın ben esintemi götürücemgönlün var yani kaçacan benimle haydi o zamaaannnnnnnn gidiyoruz ama nereyefisfisfisşişt nereye kaçalım yavrucuğumCADIARZU
tamam tanıdım şimdi kızzzzzzz o kız cok güzel ya ben cok severim onu
kızzzzzzzzzzzzz zeyno sende baya güzelsin ozamn ya cadı
gönlün var yani kaçacan benimle haydi o zamaaannnnnnnn gidiyoruz ama nereyefisfisfisşişt nereye kaçalım yavrucuğumCADIARZU
o kim kıss göremedim
aleyna yakışıklıymış eşin allah sana bağışlasın
tmm olunca koyarsın artıkın napalım..
allah sana bağışlasın cnm eşini....
sagolun canlarım ALLAHIM sizinkileride size bagışlasın
eşimle ben akrabayız birbirimize cok benzetiyolar anlıyolar akraba oldugumuzu hemen
asi kız senin eşinde yakışıklıymı ya MAŞALLAH ALLAH ayırmasın
onur şan kız
kız asi kocanda artist gibi maaşallah Allah başınızı bozmasın:nazar
resmi zeynep ekledim sandım zeynebe yazmıştım asi düzelttim canım of bugün gözlerimde böyle bulanık görüyo cidden çok uykum var çooookkkk.
kız asi kocanda artist gibi maaşallah Allah başınızı bozmasın:nazar
resmi zeynep ekledim sandım zeynebe yazmıştım asi düzelttim canım of bugün gözlerimde böyle bulanık görüyo cidden çok uykum var çooookkkk.
aa ölemiişte benim kocamda tarık akan a benzer biraz
kızlar aklıma geldi annem der hep sen o binbir gecedeki kıza benziyon diye acık halimi ona benzetirler
saclarımı onun gibi ikiye ayırdıgımda arkadan topladıgımda benziyom o na bergüzer korele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?