işte benim kocamda tarık akan a benzer biraz
sizidemi benzetiyolar beni istemeye geliceklerinde cok yakışırlar aynı kardeş gibi birbirlerine benziyolar demişlerdibizde akrabayız kııııııııııııız bizide benzetirler çok...
işte benim kocamda tarık akan a benzer biraz
hmm kız sende güzelmişin haa biz fıstık gibi gacılarız ayol...kızlar aklıma geldi annem der hep sen o binbir gecedeki kıza benziyon diye acık halimi ona benzetirler
saclarımı onun gibi ikiye ayırdıgımda arkadan topladıgımda benziyom o na bergüzer korele
birazcık buna benzer ama az burnu benzemiyor sadece gözleri ve kafa yapısı
sizidemi benzetiyolar beni istemeye geliceklerinde cok yakışırlar aynı kardeş gibi birbirlerine benziyolar demişlerdi
emine hepimizin kocaları artise benziyomuş ya kız ALLAHIM SANA BAGIŞLASIN yakışıklı adamdır tarık akan
hmm kız sende güzelmişin haa biz fıstık gibi gacılarız ayol...
senin ki de yakışıklıymış kız allah sana bağışlasın cnm rabbim bozmasın huzurunuzu mutluluğunuzu inşallah...
birazcık buna benzer ama az burnu benzemiyor sadece gözleri ve kafa yapısı
birazda buna benzer ikisinin karışımı
hatırla sevgilideki ahmetbu adam kim gı tanıyamadım
kız zeyno bu cocuk da yakışıklıdır ya eşinde benziyosa yakışıklıdır ALLAHIM sana bagışlasın eşin kac yaşında küçük mü
hatırla sevgilideki ahmet
amin canım 30 yaşında
bu adam kim gı tanıyamadım
hatırla sevgilideki ahmet
amin canım 30 yaşında
asicim iyiyiz güzeliz bide evlatlarımız olsa tam olcekte işte her güzelin bi kusuru var canım
asicim iyiyiz güzeliz bide evlatlarımız olsa tam olcekte işte her güzelin bi kusuru var canım
aynen öle cnmkaydirigubbakcemile5
ooooooo tarık akan haaa rabbim bozmasın evlilliğinizi cnm benim eee eminenin yanınada ancak tarık akan gibi adam yakışırdı demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?