Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizde akrabayız kııııııııııııız bizide benzetirler çok...
sizidemi benzetiyolar beni istemeye geliceklerinde cok yakışırlar aynı kardeş gibi birbirlerine benziyolar demişlerdi
işte benim kocamda tarık akan a benzer biraz

emine hepimizin kocaları artise benziyomuş ya kız ALLAHIM SANA BAGIŞLASIN yakışıklı adamdır tarık akan

kızlar aklıma geldi annem der hep sen o binbir gecedeki kıza benziyon diye acık halimi ona benzetirler
saclarımı onun gibi ikiye ayırdıgımda arkadan topladıgımda benziyom o na bergüzer korele
hmm kız sende güzelmişin haa biz fıstık gibi gacılarız ayol...

birazcık buna benzer ama az burnu benzemiyor sadece gözleri ve kafa yapısı

senin ki de yakışıklıymış kız allah sana bağışlasın cnm rabbim bozmasın huzurunuzu mutluluğunuzu inşallah...

yok cnm biz o derece benzemiyoruzda gören ama siz biribirinize ne kadan çok benziyosunuz diyolarkaydirigubbakcemile3

hepimizin kocaları ve bizler artist gibiyiz maşallah nazar değmesinbitek bebişlerimiz eksik kızlar oda olsa mutluluktan havalara uçarız herhalde.

kız zeyno benim ki de 30 yaşında ama bi türlü kimse inanmaz 30 yaşında olduğuna benim ki de küçük gösterir..

ooooooo tarık akan haaa rabbim bozmasın evlilliğinizi cnm benim eee eminenin yanınada ancak tarık akan gibi adam yakışırdı demi ama

heralde yani:roflol:saçının yanları beyazladı kocamın tam tarık akan oldu oda üzülüyo çocuğumuz olmayışına ama belli etmiyo içine atıyo hep:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…