Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kocaman bi günaydın sana günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnn uykucum tatlı cadım :ecrin_bebek:

günaydın canım yok kıss uyumadım bugün misafirim varda erken kalktım börek yaptım şimdide evi toparlıyorum
siz yazın ben arada geliyorumŞeniz

günaydın canım yok kıss uyumadım bugün misafirim varda erken kalktım börek yaptım şimdide evi toparlıyorum
siz yazın ben arada geliyorumŞeniz

o sabah sabah börek kıss kahvaltı yapcam şimdi biraz börek yollasana sıcak sıcak yiyem tamam canım sana kolay gelsin annenlermi gelcek canım cokacimcoook

o sabah sabah börek kıss kahvaltı yapcam şimdi biraz börek yollasana sıcak sıcak yiyem tamam canım sana kolay gelsin annenlermi gelcek canım cokacimcoook
al kısss şu cadıyla gönderiyom

evet ennemle anneannem gelecek hihoyyyt
kızlar ben bi kahvaltı yapam koçişlen gelirim sonra

kısss kocişin raporlumu yoksa hergün işe canı istediği zamanmı gidiyor

canım senin duru bi güzelliğin var cok tatlı bide sempatik geldin bana.diğerlerine gelince şuna benziyom buna benziom yok herkes bence tek bana kimse benzemez benim kendime has güzelliğim var lmaz:
ay teşekkür canım benim Şenizben daha güzeldimde çok yıprandım canım bu çökmüş halim:çok üzgünüm:
biz emine kadar cesaretli değiliz napalım bizde bize azıcık benzeyenleri koyduk :dilcikar:

cesaretliyim tabi ne var bunda resim eklerim kaldırırım veya kaldırmam kim ne derse desin.

dün hepimiz burdaydık sende burda olsan konuşurduk canım bugün kimse yok nedense bende iyiyim canım nolsun işte çalışıyorum.

günaydın kızlar nasılsınız bakem bende biraz önce kayınvalidemler vardı gittiler bende hemen geldim napıyosunuz diye amma kimse kalmamış kiiiiiiiiiiiiiiiiii

mrb kızlar ya bu adet düzensizliği için hangi ilaçları veriolar bilgisi olan varmı ya doktora gitcem bu ay adet olayım temizlendikten sonra ya böle olmuyo cok dengesiz oldu adetlerim

mrb kızlar ya bu adet düzensizliği için hangi ilaçları veriolar bilgisi olan varmı ya doktora gitcem bu ay adet olayım temizlendikten sonra ya böle olmuyo cok dengesiz oldu adetlerim

kız sen daha adet olmadın mı ama belirtileri var mı cnm yaaaaa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…