aaaaa kimse günaydın dememiş bana :dilcikar:
kocaman bi günaydın sana günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnn uykucum tatlı cadım :ecrin_bebek:
günaydın canım yok kıss uyumadım bugün misafirim varda erken kalktım börek yaptım şimdide evi toparlıyorum
siz yazın ben arada geliyorumŞeniz
al kısss şu cadıyla gönderiyomo sabah sabah börek kıss kahvaltı yapcam şimdi biraz börek yollasana sıcak sıcak yiyem tamam canım sana kolay gelsin annenlermi gelcek canım cokacimcoook
kızlar ben bi kahvaltı yapam koçişlen gelirim sonra
ay teşekkür canım benim Şenizben daha güzeldimde çok yıprandım canım bu çökmüş halim:çok üzgünüm:canım senin duru bi güzelliğin var cok tatlı bide sempatik geldin bana.diğerlerine gelince şuna benziyom buna benziom yok herkes bence tek bana kimse benzemez benim kendime has güzelliğim varlmaz:
biz emine kadar cesaretli değiliz napalım bizde bize azıcık benzeyenleri koyduk :dilcikar:
günaydınnnnnnnnn
:1hug: canım ianki bunu okud8uğum zaman tebbessüm ettim ve cok beğendim bence cok doğru herşeyden önce kendini bilceksin a.s.
mrb kızlar ya bu adet düzensizliği için hangi ilaçları veriolar bilgisi olan varmı ya doktora gitcem bu ay adet olayım temizlendikten sonra ya böle olmuyo cok dengesiz oldu adetlerim
evet cnm çok doğru bişe nasılsın cnm kocişin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?