Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi canım bu gün şükür bende iyim ya canım adet düzensizliğinde ilaç tedavisinde hangi ilaçlar kullanılıyo bilgin varmı off bu ay doktora gitcem böle olmuyo
cnm adet düzensizliğine VİTEX diye bi macun o çok iyi geliyomuş bi arkadaşta yedide süper geldi diyo...
yok canımya off morelim bozuk sadece felaket mide bulantısı var canım bişey istemio ama adet olcam canım bulantı adet stresindendir olmadımya

yok bitanem hiç moralini bozma kuzum inş.o mide bulantılarının başak bi sebebi vardır rabbim büyük...

nette sorun var kızlar yazdıklarım zor gidiyo esinte doktora gitsene canım sen ne bekliyosun senin hep gecikiyo böyle bi çare bulsun doktor.

yaaaaaaaaaaa nerdesiniz konuşsanızaklava:beyzanur sen nerdesin canım ya hiç gelmiyosun merak ediyorum senibenneyaptımki

yaaaaaaaaaaa nerdesiniz konuşsanızaklava:beyzanur sen nerdesin canım ya hiç gelmiyosun merak ediyorum senibenneyaptımki

kız tamda ben yazdıydım walla aleyna hanım başka topiklerde kızzzzz aleynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelsene burayaaaklava:klava:

ohoooooooo bugün buranın tadı yok herkes bi yana dağılmış benim net çok ağır sinir etti beni sayfalar çok zor açılıyo aaaaaaaaa sinir oldum iyiceeyvahedigeldismilekötükedihüso

ohoooooooo bugün buranın tadı yok herkes bi yana dağılmış benim net çok ağır sinir etti beni sayfalar çok zor açılıyo aaaaaaaaa sinir oldum iyiceeyvahedigeldismilekötükedihüso

aynen yaaa benim nette yavaşladı iyice çok zor açılıyo bu sayfalar

kızlar ben geldim dün çok yoğundum giremedim bugunde öylene kadar hastanedeydim . kızlar 13 tane yumurtam var şuanda büyüyen 9 ile 11 mm arası .. cumartesı sabah tekrar gidicem bakalım boyut ne olcak . bi iğne daha verdıler orgalutran oda göbekten yumurtaların düzgün büyümesini sağlıyomuş .. bu arada eczaneye toplam 1150 verdım .. geçmişi okumadım ne var ne yok bi gelişme varmı

maşallahsayı ve gelişim çok güzel canımhihoyyytsen ilaçlar için rapor almadınmı ne kadar çok tutmuş:bbo:geçmişde bi gelişme yok canım herşey aynı haberler sende inş. hamiş haberinide vereceksin burda:Saruboceq::CüvCüv:

inşallah eminem bu ay hepimizin tedavisi güzel olur.. ben bugün hasateneye gidince bi kız vardı polistık overli old çıkmış hemen başka ilaç doz falan vermişler ve kız hamile bugun örend. bütünı hemşirler faln sevınçten havaya uçuyo ne kadar guzel bi duygu inşallah bizde yaşıycaz o duyguları bu ay guzel haber alcaz hepimiz

canım normalde 2600 tuttu ben okadarını öddeim raporlu hali bu
vay aman vaaaaaaaayyyyy yandık desene ben nasıl rapor alıcam onu düşünüyorum özel hastane raporunu devlet kabul etmiyo deniyo doğrumu bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.

inşallah canımm ya hepimiz sevinçten havalara uçarız bu ay Rabbim emeklerimizin karlığını verecektir buna inanıyorum o kızın yaşadığı mutluluğu Rabbim bizede yaşatır inş. amiiiiiinnnnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…