Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hepimizin kocaları ve bizler artist gibiyiz maşallah nazar değmesinbitek bebişlerimiz eksik kızlar oda olsa mutluluktan havalara uçarız herhalde.

öle canım zeten bizi görenler nazara geldiniz diyo napalım bize bişi olacağına geç olsun değilmi ben razıyım

kıslar ben çıkıyrum daha yemeği yapmadım yarında olamıycam annem geliyor
eminem salı günü görüşürüz kazasız belasız git gel inşaallah

heralde yani:roflol:saçının yanları beyazladı kocamın tam tarık akan oldu oda üzülüyo çocuğumuz olmayışına ama belli etmiyo içine atıyo hep:çok üzgünüm:

ah emine benimkinin baya beyazladı gerci benimkide beyazladı oda ayrı ama

bu dert cok yıprattı bizi ALLAHIM beterinden korusun

tmm cnm güle güleopuyorumnanaktan

canım ben yarın öbürgün burdayım cuma akşam gidicem gitmeden görüşürüz yani sana kolay gelsin tatlım görüşürüz hoşçakal.

ah emine benimkinin baya beyazladı gerci benimkide beyazladı oda ayrı ama

bu dert cok yıprattı bizi ALLAHIM beterinden korusun

çok yıprandık canım çoookk ama napalım buda bizim sınavımız Rabbim dermansız dert vermesin sağlığımız huzurumuz yerinde olsun bebeğimizde olur inşallah.

güle güle zeynommmmmmmm

çok yıprandık canım çoookk ama napalım buda bizim sınavımız Rabbim dermansız dert vermesin sağlığımız huzurumuz yerinde olsun bebeğimizde olur inşallah.

AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH

ah emine yıpran mak ne demek çöktüm canım o eski neşeli zamnlarım gitti sanki

aman neyse emine bende ikindimi kılıyım canım eşimde bırazdan gelir yarın görüşürüz İNŞALLAH opuyorumnanaktan

tamam canım yarın görüşürüz güle güle.

Asicim bende gidiyorum namazımı kılıyım yemek hazırlıyım eşimde gelir şimdi sonra görüşürüz canımopuyorumnanaktan

oooooooo herkes gidiyo amanın bende kılmadım kız ikindiyi gidiyim de bende kılıyım bari ikndimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…