Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nirdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kötükedihüso

sanada günaydın bal kaymağım hayırlı cumalar rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inş...:Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:ne bağırıyon altta öyle emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye hıııııııııııııııııııııııı

burdayııııııııııııııııııımmmmmmmmm sen nirdesiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

iyidir canım nolsun işte çalışıyorum tırnaklarımı törpülüyorum:roflol: akşam yetiştiremedim şimdi yapıyorum akşam yola çıkacaz yaaa hazırlık bitmedi bi türlüsen napıyosun

iyidir canım nolsun işte çalışıyorum tırnaklarımı törpülüyorum:roflol: akşam yetiştiremedim şimdi yapıyorum akşam yola çıkacaz yaaa hazırlık bitmedi bi türlüsen napıyosun

oh oh maşallah törpüle anam törpüle güle güle git gel inş...eminemmm

benda napıyım cnm işte bildiğin gibi..bu ara çalışmalar yoğun bizde

benim bu ay hiç umrumda değil ilişki falan aşılama yapılacakya ondan herhaldekaydirigubbakcemile2

benim bu ay hiç umrumda değil ilişki falan aşılama yapılacakya ondan herhaldekaydirigubbakcemile2

kız siz yinede boş durmayın anacım bakarsın rabbim verir biliyosun 3 aylara giriyoruz bu ay çok önemli cnm benim onun için dualarımda hepinizde varsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…