kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin datlım gıymatlım nasılsın ben akşam gidiyorum canım eskişehire salı günü gelicem inş. sen nasılsın yumoşlar ne alemde.kızlar hoşgeldınız hepinizi öpüyorum mucuk mucuk rabbım bu mübarek gunde hepimizin duları kabul eylesin inş
emine nere gidiyon kız valizi topladın
tamam canım üflerim şimdi nefesim kuvvetlidirmirmirmirmirhayır olsun bitanem oku üfle accık
hava sıcak yorgunlukta var ayakta duracak hatta oturacak halim yok bugün.hoş buldum tatlım evet ya bi anda gitti vereliniortak
allah hayır etsin canım kötü düşünme bide sıcaklardandır fisfisfis
olabilir canım bilmiyorumki.havadan herhalde benimde öyle
ben 11 buçukta kalktım :lepi:
gıcık şey nispet yapıyo bidealsanaalsanasmile
hoşgeldin beyzanur
esinte
herkese selam herkesesin cuma günü mübarek olsun
aleyküm selam canım hoşgeldin seninde cuman mübarek olsun keyifler nasıl bugün.herkese selam herkesesin cuma günü mübarek olsun
hoşbuldum canım nasısın görüşmeyelialeyküm selam aleynacım hoş geldin
selamünaleyküm canım hoşgeldin seninde cuman mübarek olsun keyifler nasıl bugün.
hoşgeldin cnm seninde cuman mübarek olsunherkese selam herkesesin cuma günü mübarek olsun
evet beaaa herkes burdaaaaaa:lepi:oooooooooooooooooo bütün kızlar burdaaaaaaaaaaaaaaa MAŞALLAH
tmm cnm sen işine bak rabbim kabul etsin dualarınıkızlar ben bi namazımı kılıyım evi toplayım görüşürüz sonra
ana herkes burda ama yazan yok
vay anasını herkes burda durun şöyle poz verin fotoğrafınızı çekicem hepiniz bir aradayken:roflol:gülümseyin şipşak çektim:sm_cool:
alooooooooooooooooooooooooooo kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sıcaklar vurdu galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizi diom herkes sus pusssssssssssssssssssssss aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şiişşşşt alooooooooo konuşun lan kızdırmayın kafamı ookadaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrkötükedihüso
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile anam o neydi öle kııııııııııııııız ödüm koptu konuşuyok yaaaa ayolsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?