Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hoşgeldınız hepinizi öpüyorum mucuk mucuk rabbım bu mübarek gunde hepimizin duları kabul eylesin inş
emine nere gidiyon kız valizi topladın
hoşgeldin datlım gıymatlım nasılsın ben akşam gidiyorum canım eskişehire salı günü gelicem inş. sen nasılsın yumoşlar ne alemde.
hayır olsun bitanem oku üfle accık
tamam canım üflerim şimdi nefesim kuvvetlidirmirmirmirmir
hoş buldum tatlım evet ya bi anda gitti vereliniortak

allah hayır etsin canım kötü düşünme bide sıcaklardandır fisfisfis
hava sıcak yorgunlukta var ayakta duracak hatta oturacak halim yok bugün.
havadan herhalde benimde öyle
olabilir canım bilmiyorumki.
ben 11 buçukta kalktım :lepi:
gıcık şey nispet yapıyo bidealsanaalsanasmile
hoşgeldin beyzanur

esinte

aleyküm selam aleynacım hoş geldin
hoşbuldum canım nasısın görüşmeyeli
selamünaleyküm canım hoşgeldin seninde cuman mübarek olsun keyifler nasıl bugün.

hoşbuldum canım kuranımı okudum sizlere bi bakıyım dedim iyiki gelmişim herkes burda

keyifler aynı be gülüm nasıl olsun şükredelim helimize diyorum kendimi teselli ediyom

vay anasını herkes burda durun şöyle poz verin fotoğrafınızı çekicem hepiniz bir aradayken:roflol:gülümseyin şipşak çektim:sm_cool:

herkese selam herkesesin cuma günü mübarek olsun
hoşgeldin cnm seninde cuman mübarek olsun
oooooooooooooooooo bütün kızlar burdaaaaaaaaaaaaaaa MAŞALLAH
evet beaaa herkes burdaaaaaa:lepi:
kızlar ben bi namazımı kılıyım evi toplayım görüşürüz sonra
tmm cnm sen işine bak rabbim kabul etsin dualarını
ana herkes burda ama yazan yok

evet beaa herkes burda ama herkes susuyooooooooooooo:sm_confused:

alooooooooooooooooooooooooooo kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sıcaklar vurdu galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizi diom herkes sus pusssssssssssssssssssssss aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şiişşşşt alooooooooo konuşun lan kızdırmayın kafamı ookadaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrkötükedihüso

alooooooooooooooooooooooooooo kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sıcaklar vurdu galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizi diom herkes sus pusssssssssssssssssssssss aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile anam o neydi öle kııııııııııııııız ödüm koptu konuşuyok yaaaa ayolsempatiksalakcinni

zeynooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nirdesin gııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…