bende iyiyim canım yemeğe erken çıktım bugün şimdi geldim bugün cuma ya erken çıkıp erken geliyorum millet namaza gidiyo burayı bekliyorum.sen nasılsın canım.hoşbulduk iyiyiz sen naısılsın nerdeydin bakem :mymeka:
şimdide yemeğe gidicem demesenağlama
hoşgeldin emine kız dügüne gittim dedimya bizim gelin antepli
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ağlama canım lüften üzme kendini bu kadar ne var bunda herşeyde vardır bir hayır Allahın izniyle bu sefer olacak inş. bak görürsün.
kız zeynep avatarın ne tatlı öyle nerden buluyosun böyle şeyleri cadı
ozlemay laparoskopi kesinleşti yani doktoruna güveniyomusun bu konuda iyi olması lazım bu operasyonu yapması için.
kızın ablaları gelmiş yanında küçük küçükler ama üçer beşer çocuklu şaşırdım sordular ben 6 yıllık evliyim dedim şimdiye 3 çocuk olmalıymış benim hoş biz bi taneyi bile beceremedik
ya emine dr a güvenemedigim için zaten çekimserim bu konuda hsg yaptı eli agır canım çok yandı paldır küldür yaptı hsgyi 4 gün kanamam oldu hala bazı bazı sızlıyor ben ayıkken böyle oldu birde bayılınca kimbilir ne olur sonuçta can taşıyoruz.
Bir yerden okumuştum hsgde çok kasılırsan tüpler açıksa bile spazmdan dolayı tıkalı gözükebilirmiş....Belki öyle bişey oldu bilmiyorum
ya emine dr a güvenemedigim için zaten çekimserim bu konuda hsg yaptı eli agır canım çok yandı paldır küldür yaptı hsgyi 4 gün kanamam oldu hala bazı bazı sızlıyor ben ayıkken böyle oldu birde bayılınca kimbilir ne olur sonuçta can taşıyoruz.
Bir yerden okumuştum hsgde çok kasılırsan tüpler açıksa bile spazmdan dolayı tıkalı gözükebilirmiş....Belki öyle bişey oldu bilmiyorum
ay öyle canım işn zor hakkaten yarın bizim gelin atar çocugu ortaya bizede üzülmek kalır kaderimizesorarlar anam sorarlar buralar çok düşkün çocuğa düşün benim halimi
o nasıl doktormuş öyle ya:1shok:başka bir doktor araştırsan bende hsg çektirdim öyle bişey olmadı.
bende kendimi çok kasmıştım biliyonmu bana ağrı kesici iğne yaptılar dr ben anestezi yapmam dedi nese iğneyi yaptılar 15 dk bekle ilaç etkisini göstersin dediler tamam dedik 15 dk bekledim
sonra odaya aldılar ben soyundum tam masaya yattım elektrikler gitti orda kalakaldım jenaratör çalıştı ama benim makine çalışmazmış çok elektrik istermiş
yarım saat bekledim ilaç etkisini kaybetti tekrar vurun dedim vuramayız dediler
o elektriğin gittiğindede ben içerdeydim çıplaktım ciğerlerimi ne mahvetti bi anda gitti geld, tekrar gitti geldiğinde ciğerlerimi etkiledi ben hsgden sonra nası hastalandım 10 tane antibiyotik yedim bide
nese ben ağrılı ağrılı yaptırdım belki ondan benim sol tüp kapalı çıktı belkide
çok zor canım hsg benimde canım çok yanmıştı ablam kapıda bekliyodu sesin dışarıya geliyodu dedi mahvoldum bende benimkinde bişey çıkmamıştı.laparoskopide çıktı ne var ne yok ben laparoskopi konusunda doktoruma çok güveniyodum kendisinede söyledim merak etme halledicez dedi beni hep motive etti sağolsun.
ay öyle canım işn zor hakkaten yarın bizim gelin atar çocugu ortaya bizede üzülmek kalır kaderimize
orası hiç belli olmaz bakarsın o gelmeden atarsın çocuğu ortaya Allah büyük.
daha önce bende çektirdim bu ikinci ilkinde hiç öyle olmadıydı güle oynaya girdim çıktım.Tüpler açıktı bi sorun falan yoktu o zamandan beri tüp tıkanacak herhangi bişey yaşamadım
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
bende kendimi çok kasmıştım biliyonmu bana ağrı kesici iğne yaptılar dr ben anestezi yapmam dedi nese iğneyi yaptılar 15 dk bekle ilaç etkisini göstersin dediler tamam dedik 15 dk bekledim
sonra odaya aldılar ben soyundum tam masaya yattım elektrikler gitti orda kalakaldım jenaratör çalıştı ama benim makine çalışmazmış çok elektrik istermiş
yarım saat bekledim ilaç etkisini kaybetti tekrar vurun dedim vuramayız dediler
o elektriğin gittiğindede ben içerdeydim çıplaktım ciğerlerimi ne mahvetti bi anda gitti geld, tekrar gitti geldiğinde ciğerlerimi etkiledi ben hsgden sonra nası hastalandım 10 tane antibiyotik yedim bide
nese ben ağrılı ağrılı yaptırdım belki ondan benim sol tüp kapalı çıktı belkide
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?