esinte sende bizim gibisin galiba hergün yesek bıkmıyoz bide cubuk makarna olursa tabi daha iyi
kıslar sizce bu bileklik güzel değilmi eşim daha yenileri var dedi ama aklım bunda hala ne diyorsunuz
kıslar sizce bu bileklik güzel değilmi eşim daha yenileri var dedi ama aklım bunda hala ne diyorsunuz
cnm ben bayıldım walla bu bileziğe çok hoş ve şık eski bi model ama çok güzel duruyooooooooooooo
hoş bulduk canım nasılsın hamurunu yoğurdunmu oh börek yapcan
kıss neresine bayıldın allah aşkına
iyiyim esinte eşim bugün mesai bende takılıyom rahatım yani
zeynocum bence güzel değil kendine daha spor kullanışlı bişey bak tabi bu benim fkrim canım alınma olurmu :sinifsinif:
cnm ben bayılırım makarnaya ama eşim yemez yaaa domatesliyi hiç denemedim nası yapıyosunuz domatesliyi..
niye kıss ama çok hoş görünmüyomu günlük değil gezmelik takarım ama ben çok sevdim 20 senelik mazisi var okudunmju hiç geçmişi
walla bende beğendim kız güzel ve kibar duruyo belki ben kendiminkinden bıktığım için buna bayıldım...
yagını tencere koy 2 tane calliston dogra küçük küçük onları kavur sonra domatesleri dogra küçük küçük biraz pişir sonra makarnayla karıştır bu kadar
evet yoğurdum kuzum eşim gelmeye yakında açmaya başkıycam gelin beraber yiyek gıııııııııııııııı
ne biliyim gıııı çok şık duruyo kibar yani benimkiler bıktım ben yaaa klasik burma bilezikler ve setten bıktım daha değişik modeller olsun istiyorum
niye kıss ama çok hoş görünmüyomu günlük değil gezmelik takarım ama ben çok sevdim 20 senelik mazisi var okudunmju hiç geçmişi
ne biliyim gıııı çok şık duruyo kibar yani benimkiler bıktım ben yaaa klasik burma bilezikler ve setten bıktım daha değişik modeller olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?