Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
niye kıss ama çok hoş görünmüyomu günlük değil gezmelik takarım ama ben çok sevdim 20 senelik mazisi var okudunmju hiç geçmişi

cnm ben bayılırım makarnaya ama eşim yemez yaaa domatesliyi hiç denemedim nası yapıyosunuz domatesliyi..

yagını tencere koy 2 tane calliston dogra küçük küçük onları kavur sonra domatesleri dogra küçük küçük biraz pişir sonra makarnayla karıştır bu kadar

niye kıss ama çok hoş görünmüyomu günlük değil gezmelik takarım ama ben çok sevdim 20 senelik mazisi var okudunmju hiç geçmişi

walla bende beğendim kız güzel ve kibar duruyo belki ben kendiminkinden bıktığım için buna bayıldım...

benim tezyem var onunda 14 sene bebeği olmamış 14 sene sonra olunca dedemler teyzeme bu bileziği takmışlar küçükken onda görürdüm çok severdim nedense yoksa ben hiç altını sevmem takmamda ama bu çok hoşuma gidiyor

evet yoğurdum kuzum eşim gelmeye yakında açmaya başkıycam gelin beraber yiyek gıııııııııııııııı

valla yakın olsaydın düşünürdüm ama malesef

ne biliyim gıııı çok şık duruyo kibar yani benimkiler bıktım ben yaaa klasik burma bilezikler ve setten bıktım daha değişik modeller olsun istiyorum

kıss ilahi hiç güzel değil canım burmaları herzaman kullanırsın tavsiyem değiştirme ömürlük

aman zeynom daha güzeli yakışır bizene mazisinde hem biz maziye değil geleceğe bakalım kuşum

zeyno bilezik güzel ama herzamn takamassın özel günlerde anca siyah bi kyafetle cok hoş durur ama şimdi daha cok spor kullanıyolar ama sern bilirsin zevk senin canım

ben almaya kararlıyım canım benim çok hoşuma gidiyor çok sevdim ben

ama bu klasik durmuyoki spor değilmi ben günlük için almıyorumki gezmelik
ama şimdi almıycam inşaallah Allah bebek verirse annemler doğumuma takacak istedim eşime başkasını aldırırım sempatiksalakcinni

ne biliyim gıııı çok şık duruyo kibar yani benimkiler bıktım ben yaaa klasik burma bilezikler ve setten bıktım daha değişik modeller olsun istiyorum

asi artık burma kimse almıyo kız deyiştir bileziklerini benimkide burmaydı deyiştirdim hemen cok güzel modeller cıkmış benimkiler şehrazat modeli görenler beyeniyo ama tabi tercih bende deyiştircem ama

ayy benimde vardı bozdurdum çok yaşlı bileziği gibi duruyo ben hiç sevmiyorum sende sat istersen daha değişiğini al

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…