Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
e daha ne o zaman daha ben yeni evliyim yaşımda çok genç de sende
ben 3 sene önce hep öle derdim ama 3 yıl geçti ve 22 yaşına girdim millet artık anlıyo olmadığınımafoldumben

ya ben millete sormuyosam onlarda bana sormasınlar yaaa herkese ne ki demi yaaa allahtan kayınvalidem hemen öne çıkıyo daha o benim bebeğim hele bi o kendisi büyüsün olur daha yaşları ney ki diyo...

amnnn boşver gitsin onlar öle dedikçe senin Allah katında değerin artıyo değilmi
ben hep öle düşünüyorum keşke insanlar hep arkamdan konuşsada günahlarım azalsa derim

amnnn boşver gitsin onlar öle dedikçe senin Allah katında değerin artıyo değilmi
ben hep öle düşünüyorum keşke insanlar hep arkamdan konuşsada günahlarım azalsa derim

bende öle derim cnm yaaa aman ne biliyim işte arada böle oluyo bana arada gelirler gıııııı bana boşver bak şimdi gitti oyun havası açtım ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh:dance::dance::dance::dance::dance::dance:walla kafayı yedim haaaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

ohhh ohjhhhhhh oyna valla benim loynayacak mecalim yok kahvaltı yapmaya gidiyom sen döktürlaelaelaelaelae

cnm sora görüşürüz arkadaşım aradı bana geliyomuş gidiyim de bi kek yapıyım görüşürüz by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…