Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
asi artık burma kimse almıyo kız deyiştir bileziklerini benimkide burmaydı deyiştirdim hemen cok güzel modeller cıkmış benimkiler şehrazat modeli görenler beyeniyo ama tabi tercih bende deyiştircem ama
cnm işte değiştiricem
ayy benimde vardı bozdurdum çok yaşlı bileziği gibi duruyo ben hiç sevmiyorum sende sat istersen daha değişiğini al

işte cnm değiştircem ev alırsak..

Son düzenleme:

canım tabi hoşuna gittiyse al bu zevk meselesi hani daha yeni güzel modeller varya o yüzden canım

arkadaşım hayırlı olsun takmamaya calış kafana benimde olmuştu kanamam cok az bi kac damla galiba o şeyi takarken zedeliyolar
kolay deyil ama takma kafaya

he kısss eminem yok esintede bi dehşetle girdi bileziğime bişiler dedi aleyna haftasonu belki eşi vardır

he kısss eminem yok esintede bi dehşetle girdi bileziğime bişiler dedi aleyna haftasonu belki eşi vardır

evet cnm bende birazdan düğünde giycem elbiselerimi hazırlıycam malum bugün kına gecesi yarında salonda düğün var ütülenceklerimiz var...

iyi canım ne giyyiyosun kıssss

cnm kına gecesinde keten takımım var çok güzel arkonda almıştık etekli onu giycem ertesi günde turuncu bi takımım var onu giycem turuncu ama çok güzel rengi var bayılıyorum ona oda etekli ama bu 2 side kapri etek yani uzun değil diz kapağımın altında

ohh ne güzel giyin kıssss

işte giycez bakalım düğünde benden 1 hafta önce evlenenler 1 hafta sonra evlenenlerin hep bebeği var cnm yaaa yine içim buruk walla meraklı gözler hep benim üstümde olcak napacam ben yaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

amaaaa daha yaşın kaç 20 yaşındasın onlar senden küçükmü büyükmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…