Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynom ben hala hastalanmadım ve günüm gectiğinden beri bulantılarım cok ac kalıyom bulantı yiyom bulantı ama akşama doğru sanki hafiflio bulantı bide idrara cıkıyom sürekli normalde günüm gecerdi ama bulantı flan hiç olmadı bu sefer acayipim özellikle sabahları berbatım

:1shok: vallahamı

e kıss bunun şakası olurmu kaçgündür bulantılarım vardı gecerdie sölemedim ama gittikce şiddetlenio cok sevdiğim şeyelerden bile tiksindim

:1shok: allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh esintem yoksa bişilermi var :1shok:
ve sen hala evde oturuyon test yaptırmaya gitsene :mymeka: :sm_cool:

:1shok: allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh esintem yoksa bişilermi var :1shok:
ve sen hala evde oturuyon test yaptırmaya gitsene :mymeka: :sm_cool:

canım hala hiç inanmıyom hamile olduma ama diom normelde gecer bunları yaşamam bu sefer acayipim hani günüm daha öncede geciodu ya oyüzden yarın evde test yapcam

inşaallah hamilesindir canım benim Allahgönlüne göre versin
dün hepinize dua ettim teker teker

sağol canım inanıyom amin inşallah meleğim benimledir

o kadar yani
canım stresten olmasın hani, tatile gidicektin hastalanamadınya belki sıcaklardan
hani inşaallah olurda bunlarıda düşünmek lazım

yokya okadar stres yapmadım tatili tam tersi bu ay hiç bebek aklıma gelmiodu cıkarmıştım evet bide tatile gitcem die olmaz dedim bu ay öle stres yaşamadım bende diom belki başka nedendendir ama bu kadar tesadüf olurmu günüm gectikten sonra bunlar yaşadım bende diom yarın test yapayım ama bu bulantılar nie normalde yemeye düşkün biriyim :Saruboceq:

yayaaa bi kan testi yaptırsanmı acaba
hiç adet belirtisi yokmu

yok canım adet belirtisi sadece yüzümde sivilcelenmeler cıktı oda gecti bile canım yarın idrar tahlili yapayım diom eyer varsa mutlaka idrarda cıkar bide aferdesin hani ilişkidede bulunuyom günüm gecmesine rağmen hala hastalanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…