Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

esinte hemen çıkmışın ya azcık dursan konuşurduk ben anlamadım negatif taraftaki çizgimi silik yoksa pozitif tarafmı normalde negatif taraftaki çigi çıkar hemen arkasından silikte olsa pozitif çigi belirir seninki nasıl oldu tam olarak anlamadım ya ama inş. hamilesindir canım.

kızlar esintenin anlattığı çizgi meselesinden ne anladınız yoksa ben mi anlamıyorum bugün benim anladığım önce pozitif çizgi belirmiş sonra negatif böyle bişey olmazki.

kıslar anneme bi bebekli komşular geldi
oğlan çocuğu 14 aylık ben çocuğu seviyordum yeni yürüdüğü için dengesiz
bebe balkona çıktı kanepeye oturdu aaa orda oturda bi resmini çekeyim dedim
resmini çeker çekmez çocuk arkasına düştü kafa üstü çok korktum kaldıramadım elim ayağım titredi ağlayacaktım nerdeyse annesi hiç umursamadı bişey olmaz dedi
sonra bize çocuğun muzurluklarını anlatıyordu anneannesi gözlerini:1shok: böle açarak kızına baktıki ben nazar değdirmişim anlatmasın diye
öyle kötü oldumki kendimi hastalıklı gibi hissettim mafoldumben

emine esintenın negatif olan çizgi hiç çıkmamaış pozitif olan çigide silik çıkmış belki teste bozukluk vardır ondan olabailir

zeyno geldin mi anneden hoşgeldin akşam yemeğe kalmadın mı kız.
hoşbuldum canım yok kalmadım zeten orayada misafir geldi
zeynep nerde kaldın kız bak sen gittin esinte guzel haber verdı inş hamiledir

aamaaaaannn ben esintenin ne dedğini anlamadımki bi pozitif dedi bi negatif
yoksa odamı nazar değmesin diye söylemedi
biz cüzzamlıyızya mafoldumben

hoşbuldum canım yok kalmadım zeten orayada misafir geldi

aamaaaaannn ben esintenin ne dedğini anlamadımki bi pozitif dedi bi negatif
yoksa odamı nazar değmesin diye söylemedi
biz cüzzamlıyızya mafoldumben

zeynep hg canım ya sen gine bu aglama şeylerinimi kullanıyon söz vermiştin ya bana kulanmıycan diye hayt sana ne kadar negatif olursa sen pozitif ol inan bir gün istediklerine kavuşursun bunu untma emi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gülllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

kızlar bugün kendime çok çekici bir elbise aldım evde giymeye dekolteli eşim bayılcak valla telefondada söyledim süpriz olsunbayanssulusmile

napıyım millet beni sinir ediyoooooooooooooooooooooooooguclubacismile kötükedihüso klava::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…