- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
internet cok yavaş ya cok gec gidiyo yazdıklarım
kardelen napıyon kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz aşılamama yaptırcan
beyzanur ne güzel kız sizin ora burda adamın anasını aglatıyolar en az 3 kere aşılama yapma zorunlulugu var burda
canım ilkadımda ender tlliydi sanırım hal ve hareketlerı hoşuma gitmedi bide çok çoluk çoğuğun elinde sankı tranfer odası gördüm beğenmedim. eşimde istemedi .bende hep ercan demire gittim çok paracı biriymiş. 4-5 kez yumurtalam takbı yapıldı olmadı anadolu hastansınde aşılama yaptırdım tutmadı en son doktorum tolg şişli ve bülent sürücü fakulteyi önerdiler hemşireler falan hepsi çok ilgili çok alakalı ben beğendim gece 12 de bile hemşirelerı arayıp bilgi alabliyosun sonuçta devlet memuru çok yardımcı olıuyolar
şartları şöyle sıralım sana
1- en az 3 yıl evli olmak şartı lazım ve bu 3 yıl içinde tedavılergeçmiş olmak lazım
2-23 le 35 yaş arası devlet ilaçlar için rapor verıyo
3-1 kez aşılama oması yeterlı.
hb canım kardelen hg canım
benim içinde labaratuvar dakiler ve transfer odası çok önemli,o yüzden güvenemiyorum pek biyerlere,napcam yaaa ben?üniversitedekiler dikkatli davranıyolar mı,iyice araştırdın mı canım,çoluk cocuk değil değil mi ordakiler.öğrenmek için soruyorum.
aslında bütün şartlar bende var sayılır,aşılamayı yaptırana kadarda üç sene dolar.bakalım kısmet nereye olcak.
sendeki problem neydi beyzacım?[/Q
fakultedeki bölüm yeni açıldı ocak ayında ama çok ilgililer giç satajerde yok hepsi doktor
bende sorun yok eşimde biraz promblem var senin yaşın kçkı canım
tamam kısss sanada gösteririm ama elletmem:jeyyar:iyilik canım senden annenemi gitcen annene selam söle sizleri cok özledim gelince hasret gideririz bol bol kıss evinimi gösterdin banane bende görmek istiom
hepsinin annesine gideceği tuttu :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?