Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim içinde labaratuvar dakiler ve transfer odası çok önemli,o yüzden güvenemiyorum pek biyerlere,napcam yaaa ben?üniversitedekiler dikkatli davranıyolar mı,iyice araştırdın mı canım,çoluk cocuk değil değil mi ordakiler.öğrenmek için soruyorum.
aslında bütün şartlar bende var sayılır,aşılamayı yaptırana kadarda üç sene dolar.bakalım kısmet nereye olcak.
sendeki problem neydi beyzacım?

kızlar benim iğne saatim geliyo,çıkmalıyım,sayfa nedense çok yavaş açılıyo,görüşürüz inş.beyzanur rapor alcakmışsın canım,senle bi süre görüşemicez galiba,:gitmeysa iyi olurdu aynı şehirde olan birisyle bilgi aktarımı.neyse hayırlı sonuçlarla gelde gene görüşürüz inş.rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebeğine,hepimizede nasip etsin inş.olumunekankayizsmile

kızlar işim çoktu yazamadım siz konuşuyosunuz ne güzel şimdi müsait oldum bu seferde siz çıkıyosunuz.

kardelen hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun Rabbim emeklerinin karşılığını versin hepimiz bu yolda çok emek sarfettik mükafatını verir Allahım buna şüphem yok inanıyorum birgün bizlerde anne olacağız hayırlısıyla.

kızlar sağolun ama bakalım yarın yine test yapcam sanmıyomya off önce normalde negatif olan cizgi cıkardı bu sefer pozitif olan cizgi hemen cıktı diğer cizgi cok hafif var ama cok hafif inşallahya aman aslında hiçte umursamıyom varsa var yoksa yok napabilirim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…