slm aleyna nasılsın canım,takip ettim seni.
arkadaşlar hepinize slm,beyzanur arkadaşım sen hangi merkeze gidiyosun?
kardelen senın ne sorunun var canım kendinden bahsetsene samsundamı yaşıyosun
canım 3 milyarı buluyo galiba İNŞALLAH emeyinin karşılıgını verir RABBİM ANLAŞMALI Bİ HAS. yaptırıyon galiba üniversite has. fark olmıyo diye biliyodumcanım ilaçlara 1150 verdık fark 250 hastaneye verdık taransferden sonra gene vercez 1250 daha vercez sanırım
slm aleyna nasılsın canım,takip ettim seni.
arkadaşlar hepinize slm,beyzanur arkadaşım sen hangi merkeze gidiyosun?
evet beyzanur,samsun dayım,bende yumurtlama problemi var,ilaçlarla oluşsada döllenme olmadı hiç,bir defa kimyasal gebelik geçirdim,o zamanlar tedavi görmüyodum.dün doğuma gittim filiz kaya bana yapılacakların hepsi yapılmış,seni tüpe sevketmek gerek dedi,özelde dr um aysın akçay,atasamda,o da,elimde iğneler vardı,onlarla bir iki kez daha deneyelim,olmassa artık geciktirmessin dedi.bende harıl harıl merkez araştırması yapıyorum,eğer olmassa ekimde başlıcam tüp bebeğe,aşılamayı önermedi dr um ama mecburen yaptırmam gerek heralde değil mi,dr un bu konudaki referansı etkiliyo mu presedürü acaba?biraz uzun oldu ama.ilkadımda hoşuna gitmeyen durumlar nelerdi canım?
canım 3 milyarı buluyo galiba İNŞALLAH emeyinin karşılıgını verir RABBİM ANLAŞMALI Bİ HAS. yaptırıyon galiba üniversite has. fark olmıyo diye biliyodum
bacım hoşgeldin canım iyi yaptın burdanda konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?