Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ilaçlara 1150 verdık fark 250 hastaneye verdık taransferden sonra gene vercez 1250 daha vercez sanırım

slm aleyna nasılsın canım,takip ettim seni.
arkadaşlar hepinize slm,beyzanur arkadaşım sen hangi merkeze gidiyosun?

önclikle hoşgedın canım ben üniversitede yaptırıyorum prof tayfun alper yapıcak

zaten samsunda pek yok . özel ilkadım var orayı beğenemdım, medıkal park yenı açıldı . tayfun alper yılların doktoru inş bebeğim onın vesileysiyle gelir.tabı ilk başta vericek ola rabbım o ol demezse olmaz.

kardelen senın ne sorunun var canım kendinden bahsetsene samsundamı yaşıyosun

evet beyzanur,samsun dayım,bende yumurtlama problemi var,ilaçlarla oluşsada döllenme olmadı hiç,bir defa kimyasal gebelik geçirdim,o zamanlar tedavi görmüyodum.dün doğuma gittim filiz kaya bana yapılacakların hepsi yapılmış,seni tüpe sevketmek gerek dedi,özelde dr um aysın akçay,atasamda,o da,elimde iğneler vardı,onlarla bir iki kez daha deneyelim,olmassa artık geciktirmessin dedi.bende harıl harıl merkez araştırması yapıyorum,eğer olmassa ekimde başlıcam tüp bebeğe,aşılamayı önermedi dr um ama mecburen yaptırmam gerek heralde değil mi,dr un bu konudaki referansı etkiliyo mu presedürü acaba?biraz uzun oldu ama.ilkadımda hoşuna gitmeyen durumlar nelerdi canım?

canım ilaçlara 1150 verdık fark 250 hastaneye verdık taransferden sonra gene vercez 1250 daha vercez sanırım
canım 3 milyarı buluyo galiba İNŞALLAH emeyinin karşılıgını verir RABBİM ANLAŞMALI Bİ HAS. yaptırıyon galiba üniversite has. fark olmıyo diye biliyodum

bacım hoşgeldin canım iyi yaptın burdanda konuşuruz

canım ilkadımda ender tlliydi sanırım hal ve hareketlerı hoşuma gitmedi bide çok çoluk çoğuğun elinde sankı tranfer odası gördüm beğenmedim. eşimde istemedi .bende hep ercan demire gittim çok paracı biriymiş. 4-5 kez yumurtalam takbı yapıldı olmadı anadolu hastansınde aşılama yaptırdım tutmadı en son doktorum tolg şişli ve bülent sürücü fakulteyi önerdiler hemşireler falan hepsi çok ilgili çok alakalı ben beğendim gece 12 de bile hemşirelerı arayıp bilgi alabliyosun sonuçta devlet memuru çok yardımcı olıuyolar

şartları şöyle sıralım sana
1- en az 3 yıl evli olmak şartı lazım ve bu 3 yıl içinde tedavılergeçmiş olmak lazım
2-23 le 35 yaş arası devlet ilaçlar için rapor verıyo
3-1 kez aşılama oması yeterlı.

kız sayfa geç açılıyo,yazılanlar zor iletiliyo,bi problem mi var k?

canım bide hep bayan doktorlara gitmişsin kndin mi istedin yoksa denkmi geldi ben bayan doktoraı hiç sevmem çok kabalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…