Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tutacaksın idrarını başka çaren yok kız dikkat et doktorun üzerine koyverme:roflol::roflol:seninkide blastost olacak yani iyi sevindim buna nergisinde öyleydi tuttu seninkide tutacak inşallah:Saruboceq:

yok kız blastotst yapcaz diye bişey demediler yumurtalar döllenmezse herkez yapıyolarmış zatemn döllenmeye bağlı imiş

tutacaksın idrarını başka çaren yok kız dikkat et doktorun üzerine koyverme:roflol::roflol:seninkide blastost olacak yani iyi sevindim buna nergisinde öyleydi tuttu seninkide tutacak inşallah:Saruboceq:

ne kötü olur kız bide işersem adamın üstüne anam naparım sonra kızaemine aşılamada alttan anestesi vermişlerdı iğneyle bu trasnferdede oluyomuki

yok kız blastotst yapcaz diye bişey demediler yumurtalar döllenmezse herkez yapıyolarmış zatemn döllenmeye bağlı imiş

hııııııımmm anladım canım hayırlısı olsun en kaliteli embriyo 8 hücreli sanırım inş. seninkide öyle olur bitanem.

ne kötü olur kız bide işersem adamın üstüne anam naparım sonra kızaemine aşılamada alttan anestesi vermişlerdı iğneyle bu trasnferdede oluyomuki
kız bana aşılamada alttan anestezi falan vermediler kıvrandım acıdan transferde çok fazla cı olmadı bende.
ay ne guzel olur emine bu akşama zeynebe gidelim yemeğe bide çoban salata yapsın yanına

tamam kız gidelim hadi atla

meraba asiciğim nerdeydin kız bu saate kadar yatıya geleydin bari Çok üzgünüm çoook

cimri seni bir köfteyle doyar mı insan gelmiyorum:1closedeyes:

kısss napıyım eşimle bana göre yapmıştım siz sonradan çıktınız:roflol: iyi hadi yarımşar daha veriyim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…