hoşbulduk bitanem kızlar merkez evrak vermışlerdı bana şimdi onu okudum idrara sıkışık olmak lazımmış kız ben tutamam bide kçırırsam işe bak .
bide blastost 5 gun embriyodu yazıyo evrakta geç döllenen yumurtalara yapıyolarmış onu
tutacaksın idrarını başka çaren yok kız dikkat et doktorun üzerine koyverme:roflol::roflol:seninkide blastost olacak yani iyi sevindim buna nergisinde öyleydi tuttu seninkide tutacak inşallah:Saruboceq:
yok kız blastotst yapcaz diye bişey demediler yumurtalar döllenmezse herkez yapıyolarmış zatemn döllenmeye bağlı imiş
et köftemi yapıcan akşama kıııııı banada yolla yerim yerimcokacimcoook
et köftemi yapıcan akşama kıııııı banada yolla yerim yerimcokacimcoook
ay ne guzel olur emine bu akşama zeynebe gidelim yemeğe bide çoban salata yapsın yanına
yok kız blastotst yapcaz diye bişey demediler yumurtalar döllenmezse herkez yapıyolarmış zatemn döllenmeye bağlı imiş
canım sen cumartesimi dedin transferi
senin yumurtana bağlı 5 gün dayanması lazım dua et
kız bana aşılamada alttan anestezi falan vermediler kıvrandım acıdan transferde çok fazla cı olmadı bende.ne kötü olur kız bide işersem adamın üstüne anam naparım sonra kızaemine aşılamada alttan anestesi vermişlerdı iğneyle bu trasnferdede oluyomuki
ay ne guzel olur emine bu akşama zeynebe gidelim yemeğe bide çoban salata yapsın yanına
ne misafiri kız zeynep yemeklimi misafirin
:roflol: siz geliyosunuzya evet yemekli ama kişi başına 1 köfte düşüyo:roflol:
cimri seni bir köfteyle doyar mı insan gelmiyorum:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?