Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar size umut verecek bi haber vereyim. internetten tanistigim bi arkadasim var, hatta bu forumun adresinide o vermisti bana. o arkadasim, iki kere asilama yaptirdi olmadi bi kerede tup bebek yaptirdi olmamisti. bu ay tekrar tup yaptiracakti, adeti gecikti. hastaneden ankaraya sevk için rapor almaya gittiginde gelmisken bi test yaptirayim demis. veee sonuc hamile cikmis.Allah'in mucizesi iste. insallah sizlerde hiç ummadiginiz anda hamile haberi verirsiniz.hepinizi opuyorum.

ayyyyyyyyyyyy ne güzel yaa rabbim bizlerede nasip etsin inş..öyle güzel duyguyu cnm rabbim seninde bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş..

hmm öylemi cnm oh ne onlar benim yerimede bakmıştır bol bol napalım
aaa sanada gösteririm canım ne var yarın olurmu

aaa ne güzel darısı bize inşaaallahhhhh

ayyyyyyyyyyyy ne güzel yaa rabbim bizlerede nasip etsin inş..öyle güzel duyguyu cnm rabbim seninde bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş..

amin canim cok sagol. Allah'im isteyip dileyen herkese yasatsin bu duyguyu.
ben bazen umutsuzluga kapildigim zamanlar boyle yasananlari duyunca tekrar umut olurdu bana.onun için size anlattim.umudunuzu yitirmeyin. Allah zamani gelince veriyo.

kızlar baya kaynatmışsınız valla kıskandım sizleri resimler gösterilmiş oh oh hava atar gibi bu arada banane bende görmek istiom :dilcikar: :dilcikar:

kız esinteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

opuyorumnanaktangünaydın kızlar bugün en erkenci benim maşallah kendime zeynep daha kolay uyanamaz emine birazdan gelir esinte hastanede aleynada geç gelir asi hanımı bilemem benim dışarda işlerim var saat 1 den sonra girerim hepinizi öptüm

günaydın hannımlar hayırlı kandiliz mubarek olsun bu gece çok dua edicem rabbım hepimizin duasını kabul eyler inş

zeynep nasılsın canım bugün benim moralim çok bozuk çok kötüyüm akşam eşimle kavga ettikmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…