sen kaçırdın canım bende resmimi koydum herkes gördühihoyyyt
kizlar size umut verecek bi haber vereyim. internetten tanistigim bi arkadasim var, hatta bu forumun adresinide o vermisti bana. o arkadasim, iki kere asilama yaptirdi olmadi bi kerede tup bebek yaptirdi olmamisti. bu ay tekrar tup yaptiracakti, adeti gecikti. hastaneden ankaraya sevk için rapor almaya gittiginde gelmisken bi test yaptirayim demis. veee sonuc hamile cikmis.Allah'in mucizesi iste. insallah sizlerde hiç ummadiginiz anda hamile haberi verirsiniz.hepinizi opuyorum.
aaa sanada gösteririm canım ne var yarın olurmuhmm öylemi cnm oh ne onlar benim yerimede bakmıştır bol bol napalım
kizlar size umut verecek bi haber vereyim. internetten tanistigim bi arkadasim var, hatta bu forumun adresinide o vermisti bana. o arkadasim, iki kere asilama yaptirdi olmadi bi kerede tup bebek yaptirdi olmamisti. bu ay tekrar tup yaptiracakti, adeti gecikti. hastaneden ankaraya sevk için rapor almaya gittiginde gelmisken bi test yaptirayim demis. veee sonuc hamile cikmis.Allah'in mucizesi iste. insallah sizlerde hiç ummadiginiz anda hamile haberi verirsiniz.hepinizi opuyorum.
ayyyyyyyyyyyy ne güzel yaa rabbim bizlerede nasip etsin inş..öyle güzel duyguyu cnm rabbim seninde bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş..
kızlar esinte naptı yaaa onu merak ediyorum msn yi de açmıyo ne zamandır...
mrn cnm hoşgeldinmrb asicim nasılsın
tmm cnm hakkında hayırlısı oldun inş..a.s.
canım beklemedeyim yarın hastaneye gitcem en sağlıklısı die
kıss nie konuşmuyon asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar baya kaynatmışsınız valla kıskandım sizleri resimler gösterilmiş oh oh hava atar gibi bu arada banane bende görmek istiom :dilcikar: :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?