Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kısss napıyım eşimle bana göre yapmıştım siz sonradan çıktınız:roflol: iyi hadi yarımşar daha veriyim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bak hele yarımşar daha verecekmiş özrü kabahatinden beterkötükedihüso yemiyom kız siz yiyin benim yerimecokacimcoookköfteyi kızartıyomusun fırındamı pişiriyosun yanına ne yaptın of karnım acıktı valla bende akşama annemlere gidicem dolma yiycem hıııııhhhhhhh kalmadım senin köftene gıcık:dance:

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü fırında yapıyorum çiçiş
hıııhhhhh gelmezsen gelme

iyiyiiiimmm aşkım sen nasılsın laklakı yaptınız bugün annenlerle dimi bizide çekiştirdiniz mikötükedihüso

walla cnm baya lak lakı çaldık daha 2 günden yine görüşücez sizden bahsetmeden o sohbet geçer mi anacım acık da szi çekiştiricemki o laf dahada ballanır...sempatiksalakcinni

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti yarın görüşmek üzere hoşçakalın güzeller hayalinizi öpüyorumŞeniz

kıslar farkındamısınız bütün simgeleri kullanıyoruzda şu hamile :CüvCüv: simgesini hiç kullanmıyoruz ne acısenağlama

kıslar farkındamısınız bütün simgeleri kullanıyoruzda şu hamile :CüvCüv: simgesini hiç kullanmıyoruz ne acısenağlama

o simgeyi bol bol kullanacağımız günlerde gelecek Allahın izniyle üzme kendini canım benim napalım herşeyde vardır bir hayır:1hug:

anaaaa hatçe gelmiş nerdeydin kıssss sen dur vurucam bebeyi tut sen düşmesin :mymeka:
şaka kısss hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnŞeniz:CüvCüv:

hosbulduk kiz.vur kiz vur dusmez artik. valla pc basinda fazla oturamiyom iste bazen boyla bakip cikiyom.sen neler yapiyosun canim. tedavin ne durumda?

o simgeyi bol bol kullanacağımız günlerde gelecek Allahın izniyle üzme kendini canım benim napalım herşeyde vardır bir hayır:1hug:
inşaallah
hosbulduk kiz.vur kiz vur dusmez artik. valla pc basinda fazla oturamiyom iste bazen boyla bakip cikiyom.sen neler yapiyosun canim. tedavin ne durumda?
iyiyim canım napıyım bende temmuzda 2. tüp bebeği yaptırıyorum hayırlısıyla inşaallah bu sefer olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…