meraba asiciğim nerdeydin kız bu saate kadar yatıya geleydin bari Çok üzgünüm çoook
hg asi
kısss napıyım eşimle bana göre yapmıştım siz sonradan çıktınız:roflol: iyi hadi yarımşar daha veriyim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
EMİNEM sen nasılsın cnm?
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü fırında yapıyorum çiçişbak hele yarımşar daha verecekmiş özrü kabahatinden beterkötükedihüso yemiyom kız siz yiyin benim yerimecokacimcoookköfteyi kızartıyomusun fırındamı pişiriyosun yanına ne yaptın of karnım acıktı valla bende akşama annemlere gidicem dolma yiycem hıııııhhhhhhh kalmadım senin köftene gıcık:dance:
iyiyiiiimmm aşkım sen nasılsın laklakı yaptınız bugün annenlerle dimi bizide çekiştirdiniz mikötükedihüso
merhaba emine ve zeynep. nasilsiniz neler yapiyosunuz?
kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti yarın görüşmek üzere hoşçakalın güzeller hayalinizi öpüyorumŞeniz
merhaba emine ve zeynep. nasilsiniz neler yapiyosunuz?
kıslar farkındamısınız bütün simgeleri kullanıyoruzda şu hamile :CüvCüv: simgesini hiç kullanmıyoruz ne acısenağlama
anaaaa hatçe gelmiş nerdeydin kıssss sen dur vurucam bebeyi tut sen düşmesin :mymeka:
şaka kısss hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnŞeniz:CüvCüv:
kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti yarın görüşmek üzere hoşçakalın güzeller hayalinizi öpüyorumŞeniz
inşaallaho simgeyi bol bol kullanacağımız günlerde gelecek Allahın izniyle üzme kendini canım benim napalım herşeyde vardır bir hayır:1hug:
iyiyim canım napıyım bende temmuzda 2. tüp bebeği yaptırıyorum hayırlısıyla inşaallah bu sefer olacakhosbulduk kiz.vur kiz vur dusmez artik. valla pc basinda fazla oturamiyom iste bazen boyla bakip cikiyom.sen neler yapiyosun canim. tedavin ne durumda?
güle güle cnm öp öp hayalimizi walla bugullla birbirimize gösterdik biz msnden...buguuulll çok güzel bi kız maşaallah...
kız vesafız hoşgeldin nerelerdesin nasılsın tamda çıkacağım vakit geldin kaç aylık oldu yeğenimiz iyimisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?