ben onu yapamıyorum işte benim terbiyem buna müsade etmiyo bir insan bana bişey söylerse cevap veririm konuşurum gülerim bu benim yapımda yok ben onun yaptığını yapmıyorum ailesine çünkü onların hiçbir suçu yok onlara bunu yapamıyorum ama o benim aileme yapıyo bende bunu kabul edemiyorum işte ben bana yapılamasını istemediğim bişeyi başkasına yapmam yapamam.vallaha kendine yaparsın erkeklere bişicik olmaz
bak tedavidesin neden moralini bozuyonki
boşver naparsa yapsın o asıkmı duruyo sende onun ailesine asık dur bakalım nasıl oluyor
ağlama eminem bak bunlar geçecek özür dileyecek ve sen ağladığınla kalacaksın
cnm eminem lütfen bunları sinirle sölüyosun bitanem şu mübarek günde kendini yıpratma kurban olam...herşeye olacağa varır bu kavgaların sebebi hep çocuğun olmayışından oluyo annen babandan değil lütfen kendini üzme cnm daha eşimle dün kavga ettik yaw walla birbirimize girdik kız sabah noldu aşkım cnm cicim olduk yine bu güzel günde bol bol dua et kurban oluyum kendini üzme:teselli:
ben onu yapamıyorum işte benim terbiyem buna müsade etmiyo bir insan bana bişey söylerse cevap veririm konuşurum gülerim bu benim yapımda yok ben onun yaptığını yapmıyorum ailesine çünkü onların hiçbir suçu yok onlara bunu yapamıyorum ama o benim aileme yapıyo bende bunu kabul edemiyorum işte ben bana yapılamasını istemediğim bişeyi başkasına yapmam yapamam.
of ooooofffff herşeyde bir hayır vardır belkide çocuğumun olmayışında bir hayır vardır belkide ayrılıcam o yüzden olmuyo çocuğum.
ben onu yapamıyorum işte benim terbiyem buna müsade etmiyo bir insan bana bişey söylerse cevap veririm konuşurum gülerim bu benim yapımda yok ben onun yaptığını yapmıyorum ailesine çünkü onların hiçbir suçu yok onlara bunu yapamıyorum ama o benim aileme yapıyo bende bunu kabul edemiyorum işte ben bana yapılamasını istemediğim bişeyi başkasına yapmam yapamam.
öle dedim ama bende yapamam üffffff derim yapacam diye yüzlerini görünce hemen gülümserim
eşimde çok saygılı ama hiç konuşmazklava:
of ooooofffff herşeyde bir hayır vardır belkide çocuğumun olmayışında bir hayır vardır belkide ayrılıcam o yüzden olmuyo çocuğum.
Bu gece, kazâsı olanın hiç değilse bir günlük kazâ namazı kılması, çok iyi olur.
Kur'an-ı Kerim okunmalıdır.
Bu gecenin ihyâsı, yatsı namazıyla sabah namazını camide cemaatle kılmakla olur. Bu, gecenin ihyâsıdır. Bütün günün ihyâsı bu... Yatsı namazı ile sabah namazını camide kılmak, o günün, o gecenin ihyâsı demektir. İnsan sabahlara kadar, akşamlara kadar ibadet etmiş gibi sevab kazanır.
Bir başka ihyâ şekli zikir ..... "Lâ ilâe illallah", "Allahümme salli alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âli seyyidinâ muhammed", "Estağfirullah", "Sübhànallah", "Elhamdülillâh", "Allahu ekber", "Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm", "Allah" gibi sözler mübarek kelimelerdir, cümleciklerdir. Bunları zikretmek çok sevabdır..
Bazı namazlar vardır,
Peygamber Efendimiz (s.a.v.) kılmıştır. Bunlardan birisi de Tesbih Namazı'dır.
Regâib gecesi, akşamla yatsı arasında: 12 rek'at "Hacet Namazı" kılınır.
Hacet Namazı:
2 rek'atte bir selâm verilerek kılınır.
Fâtiha-i şerîfe'den sonra her rek'atte 3 Kadir Süresi 12 İhlâs-ı şerîf okunur.
Namazdan sonra 7 Salât-ı Ümmiye okunup secdeye varılır.
Salât-ı Ümmiye:
"Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedinin-nebiyyil-ümmiyyi ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim"
Secdede 70 defa: "Sübbûhun kuddûsün rabbünâ ve rabbül-melâiketi ver-rûh" okunur.
Secdeden kalkıp 1 defa: "Rabbiğfir verham ve tecâvez ammâ ta'lem. İnneke entel-eazzül-ekrem" okunur.
Tekrar secdeye varılıp yine 70 defa "Sübbûhun kuddûsün rabbünâ ve rabbül-melâiketi ver-rûh" okunur.
Secdeden kalkıp duâ yapılır.
Duâda Hz. Allâh'a c.c şu şekilde de ilticâ etmelidir: "Allâhümme bârik lenâ recebe ve şa'bân. Ve bellığnâ ramazân"
Unutmayalım!
Regaib Gecesi, üç aylar içinde kendisinden sonra gelecek olan Miraç, Berat ve Kadir Gecesininde bir müjdecisidir. Onun için bu müjdeciye kulak verip bu geceyi ve üç ayları iyi değerlendirilmelidir.
Resulullah (sav) buyuruydular ki: "Beş gece vardır ki, onlarda yapılan dualar geri dönmez, kabul olunur: Receb'in ilk gecesi, Şâban yarısı gecesi, Cuma gecesi, Ramazan Bayramı gecesi, Kurban Bayramı gecesi."
sağolun kızlar desteğiniz için sizinde moralinizi bozdum bu mübarek günde kusura bakmayın ama içim yandı resmen biriyle konuşmaya ihtiyaç duydum yoksa ben kolay kolay anlatma böyle şeyleri iyiki varsınız canlarım.akşam bol bol dua edicem hepimiz için Rabbim hepimizi aydınlığına çıkarsın amin:Saruboceq:
saçmalama artık istersen başka sorunlarındamı var yoksa sen bu yaptığı yüzünden bboşanırım demezsinCADIARZU
olur cnm bende evde yapıcam çünkü rabbim kabul etsin inş....canım bunu evde yapsak olurmu camiya gidemem eşim bugün oruç yemek yer yatar galiba çünkü çok acıkacak ve susayacak eminim
sağolun kızlar desteğiniz için sizinde moralinizi bozdum bu mübarek günde kusura bakmayın ama içim yandı resmen biriyle konuşmaya ihtiyaç duydum yoksa ben kolay kolay anlatma böyle şeyleri iyiki varsınız canlarım.akşam bol bol dua edicem hepimiz için Rabbim hepimizi aydınlığına çıkarsın amin:Saruboceq:
canım inşaallah ama böle üzülmek yok evimizde bi bebek olsaydı böle kavgalar olmazdı işte
yok canım başka sorun bu sorun yiyip bitirdi beni başka bişeye gerek varmı neyse tamam kapatalım artık sizinde kafanızı şişirdim.
evimizde bir bebek yok işte yok yok yokmafoldumben
e o zaman ne derdin dövücem haaa hepimizde var inanki ben 2 ay oldu akşam oturmaya gtmedik babamlara napıyım huyu bu evlenmeden önce hiç bilmiyorduk
yok kıss ne kafa şişmesi yardım ediyoruz sana ne güzelŞeniz
ben çıkıyorum kızlar öğlen arası saat 1 de gelirim hoşçakalın.
yok huyları bu değil özellikle yapıyolar senin eşin kendi ailesinede böyle davranıyo eminim aynı şekilde davranmıyodur bunların yaptığı köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek kızı aldık işimiz bitti.
asiiiiiiiii kanal 7 yi aç
evet sonunu yakalamışımorayı dinliyorum cnm ama bitti
herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?