zeynep nasılsın canım bugün benim moralim çok bozuk çok kötüyüm akşam eşimle kavga ettikmafoldumben
çok kötüyüm ya ölmek istiyorum yaşamaktan hiç zevk almıyorum artıkmafoldumben
aaa neden hayırdırohaoldumsmile
:mymeka: sus bakıyım bugün denecek lafmı tövbe et çabuk nolduki çokmu vahim durum
ya ne biliym zeynep benim eşim fazla konuşamyı sevmeyen aksi bir adamdır ama akşam daha kötüydü annemlere gittik başını öne eyiyo yüzü beş karış bişey soruyolar cevap bile vermiyo beni hep mahçup ediyo böyle oysa ben onun ailesine ne kadar saygı ve sevgi gösteriyorum onun bana yaptığına bak be haketmiyorum bunu mafoldumben
bunamı üzüldün benimki de aynı annemlere kırk yılın bi başı gideriz konuşmaz ama soru sorunca cevaplarda öle ben konu açıyım konuşalım demez
bende sinirlenirim senin gibi eve gelince hep kavga çıkar ama artık kavga etmiyoruz çünkü eşimin konuşkan olmadığını utangaçç olduğunu anladım üstelemiyorum
babamada dedim baba böle böle konuşamıyo yabvancıların yanında herkese böle dedim onlarda bişi demediler artık normal karşılıyorlar
sende üsteleme babana anlat konuşkan olmadığını
aaa delimisin sen ya sus bakem şimdi geliyozeynep cidden çok kötüyüm napıcamı bilmiyorum boşansammı acaba işin içinden çıkamadım böyle yaşamak istemiyorum
ya bunda bişi yokk her ailede olurAllahım sen affet beni Yarabbim sen sabır ver bana kafayı yiycem
vallaha kendine yaparsın erkeklere bişicik olmazzeynep bu başka bişey konuşkan olmayabilir yüzü ters orda olduğumuz zaman bana bile ters ters bakıyo anlamıyorum anlattım aileme ama ben kaldıramıyorum zoruma gidiyo ailem çabalıyo konuşmak için onda tık yok akşam ağlamaktan gözlerim şişti çıldırdım resmen üstümü başımı parçaladım artık o gitti yattı.
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ya ne biliym zeynep benim eşim fazla konuşamyı sevmeyen aksi bir adamdır ama akşam daha kötüydü annemlere gittik başını öne eyiyo yüzü beş karış bişey soruyolar cevap bile vermiyo beni hep mahçup ediyo böyle oysa ben onun ailesine ne kadar saygı ve sevgi gösteriyorum onun bana yaptığına bak be haketmiyorum bunu mafoldumben
kızlar günaydın herkesi kandili mübarek olsun...
cnm eminem lütfen bunları sinirle sölüyosun bitanem şu mübarek günde kendini yıpratma kurban olam...herşeye olacağa varır bu kavgaların sebebi hep çocuğun olmayışından oluyo annen babandan değil lütfen kendini üzme cnm daha eşimle dün kavga ettik yaw walla birbirimize girdik kız sabah noldu aşkım cnm cicim olduk yine bu güzel günde bol bol dua et kurban oluyum kendini üzme:teselli:
aaa delimisin sen ya sus bakem şimdi geliyoklava: iyi her kavga ettiğimizde boşanalım Allah korusun
bende dün eşimle kavga ettim
babası annesine bi şey söylesin diye bi söz gönderdim eşimle
babası dediki neymiş annesine ben tel açacakmışım
ben kaynanamlaa hiç senli benli telefonda konuşmam
annemlere gidilecek olur akşam kayınbabam eşime tel açar n... anasına tel açsın akşam onlara gidelim
e bunu senin karında söyleyebilir sende tel açabilirsin direk annemlere yada babama
yok illaki ordan burdan laflar taşınarak en son ben söylerim anneme akşama size gelecek diye ne saçma değilmi
dünde ondan kavga ettik işte ben annenle muattap olmam baban nası her zaman beni öne sürüyorsa bende seni öne sürerim
akşam tutturdu babam n.. tel açsın mecbur açıcan
açmıyorummmm açmıyycammmmmmmm
ya bunda bişi yokk her ailede olur
zeynep bu başka bişey konuşkan olmayabilir yüzü ters orda olduğumuz zaman bana bile ters ters bakıyo anlamıyorum anlattım aileme ama ben kaldıramıyorum zoruma gidiyo ailem çabalıyo konuşmak için onda tık yok akşam ağlamaktan gözlerim şişti çıldırdım resmen üstümü başımı parçaladım artık o gitti yattı.
hoşbulduk cnmseninde canım
hoşgeldin
walla kız nası kavga ettik ama noldu yine canım lı cicimli olduk..dünde herkes kavga etmiş:roflol:
emineeeeeeeeeeee gül kısssss takma kafana bişi
ya canım her ailede olurda bir süre sonra biter ben 5 senedir bu sorunla uğraşıyorum bıktım artık erkekler çok bencil kendi ailelerine biz öyle davransak kabul etmezler ama kendileri yapar.
öle napıcaz evde erkeğin sözü birazdaha bizde önde bu her evde böleya canım her ailede olurda bir süre sonra biter ben 5 senedir bu sorunla uğraşıyorum bıktım artık erkekler çok bencil kendi ailelerine biz öyle davransak kabul etmezler ama kendileri yapar.
cnm her evliliktemi böle şeyler oluyo yaaa biz onların ailesine nası saygı sevgi gösteriyosak bizim ailemize saygılı sevgili olmaları elbette isteriz ben hep derim eşime ben senin annene babana nası saygımı sevgimi gösteriyosan sende benim aileme öle davranacaksın diyorum ama bu erkekler varyaaa adamda saç baş koymazlarrrr yaaaa bol bol dua et bitanem kendini yıpratma streser girme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?