Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben biraz yalanı beceremiyorum üyelik alırken aklıma bişey gelmedi adım özlem canım

canım bende yalanı sevmem ama burda deşifre olnmak istemedim tanıklarda girer diye

kızım olursa hep aleyna ismini koymayı cok istiyorum o yüzden bu ismi sectim yoksam yalanla ilgisi yok canım bunun

bügunde herkes birbirine iltifat ediyo ne güzel :roflol: esintede çatlasınhihoyyyt

bana dehhhhhhhhhhh diyinnn eşim oruç akşama güzel yemek yapmak için alışverişe gitmem lazımmmmmmmmmmmmmm

ay ne güzel oruc eşin benimki tutmadı ramazandan ranazana eşim oruc tutuyo bende adetliyim diye tutamadım bugün böyle gecti yani

zeyno dehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sen de dedin canım

bana dehhhhhhhhhhh diyinnn eşim oruç akşama güzel yemek yapmak için alışverişe gitmem lazımmmmmmmmmmmmmm

deh kuzum deh kalka artık:roflol::roflol::roflol:

kız rabbim kabul etsin kocanın orucunu anam bende saati kuudum yatarken çalmış kapatıp tekrar yatmışım bende çok istiyodum tutmayı..

emine canım nasılsın biraz tatsızlık yaşamışsın kıyamam hep bu bebek sorunu bir yerlerden çıkıyor benim eşimde kendini oyunlara verdi farmville gibi şeyler Allahtan okey türü şeylere karşı ben diyorum asosyal oldun diye ne yapıyım anca böyle rahatlıyorum diyor bende karışmıyorum artık

ay ne güzel oruc eşin benimki tutmadı ramazandan ranazana eşim oruc tutuyo bende adetliyim diye tutamadım bugün böyle gecti yani

zeyno dehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sen de dedin canım

deh kuzum deh kalka artık:roflol::roflol::roflol:

kız rabbim kabul etsin kocanın orucunu anam bende saati kuudum yatarken çalmış kapatıp tekrar yatmışım bende çok istiyodum tutmayı..

sağolun kıslar kabul olur inşaallah
bu ay içerisinde 10 gün ard arda oruç tutarsan istediğin kabul olurmuş ama nerdeee ben tutamam midem ağrır boshayallersmile

aaaaa bende oynamıştım farm frenzi
çok güzel bi oyungamyoncuiremsu

canım bende yalanı sevmem ama burda deşifre olnmak istemedim tanıklarda girer diye

kızım olursa hep aleyna ismini koymayı cok istiyorum o yüzden bu ismi sectim yoksam yalanla ilgisi yok canım bunun

canım yanlış kelime yazdım kusura bakma yalan deil tabiki takma isim bulma konusunda beceriksizim sadeceşimdi bende öyle diyorum başka isim bulsaydım diye ama geç artık

Emınem sagol canım bırbırımızı bulduk allahın ıznıyle bıde bebıŞımız olaydı tam olucaktık ama hıÇbıŞe dÖrt dÖrtlÜk olmuyo malesef

zeyno bu ay içindemi 10gün tutucaz canım ay ben tutarım ALLAHIN İZNİYLE

Receb büyük bir aydır.

Allah bu ayda hasenatı kat kat eder.

Receb ayında bir gün oruç tutana, bir yıl oruç tutmuş gibi sevaba kavuşur.

7 gün oruç tutana, Cehennem kapıları kapanır.

8 gün oruç tutana Cennetin 8 kapısı açılır.

On gün oruç tutana, Allah istediğini verir.

15 gün oruç tutana, bir münadi, “Geçmiş günahların affoldu” der.

Receb ayında Allahü teâlâ Nuh aleyhisselamı gemiye bindirdi ve o da,

Receb ayını oruçlu geçirdi. Yanındakilere de oruç tutmalarını emretti.

[Taberânî]

nasıl oluym canım pek iyi değilim bugün hiç tadım yok beni böyle görmeye alışkın değilsiniz biliyorum ama napıym elimde değil toparlanamadım bi türlü.sen nasılsın napıyosun.
senin güzellliğinin yanında eh işte cnm

olurmu öyle şey herkesin kendine has bir güzelliği var canım hem bende güzellik mi kaldı çöktüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…