canım ben biraz yalanı beceremiyorum üyelik alırken aklıma bişey gelmedi adım özlem canım
:roflol: :roflol: :roflol: ben atmıyım yaaafffffbana dehhhhhhhhhhh diyinnn eşim oruç akşama güzel yemek yapmak için alışverişe gitmem lazımmmmmmmmmmmmmm
bana dehhhhhhhhhhh diyinnn eşim oruç akşama güzel yemek yapmak için alışverişe gitmem lazımmmmmmmmmmmmmm
ay ne güzel oruc eşin benimki tutmadı ramazandan ranazana eşim oruc tutuyo bende adetliyim diye tutamadım bugün böyle gecti yani
zeyno dehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sen de dedin canım
deh kuzum deh kalka artık:roflol::roflol::roflol:
kız rabbim kabul etsin kocanın orucunu anam bende saati kuudum yatarken çalmış kapatıp tekrar yatmışım bende çok istiyodum tutmayı..
emine canım nasılsın biraz tatsızlık yaşamışsın kıyamam hep bu bebek sorunu bir yerlerden çıkıyor benim eşimde kendini oyunlara verdi farmville gibi şeyler Allahtan okey türü şeylere karşı ben diyorum asosyal oldun diye ne yapıyım anca böyle rahatlıyorum diyor bende karışmıyorum artık
canım bende yalanı sevmem ama burda deşifre olnmak istemedim tanıklarda girer diye
kızım olursa hep aleyna ismini koymayı cok istiyorum o yüzden bu ismi sectim yoksam yalanla ilgisi yok canım bunun
emine o sein bakan güzel gözlerin sagol canım gelinlik resmime sende bak canım kaldırıyım emine
canım yanlış kelime yazdım kusura bakma yalan deil tabiki takma isim bulma konusunda beceriksizim sadeceşimdi bende öyle diyorum başka isim bulsaydım diye ama geç artık
olsun seninde yanında ay var deyişik gösteriyo[/quot,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
zeyno bu ay içindemi 10gün tutucaz canım ay ben tutarım ALLAHIN İZNİYLE
nasıl oluym canım pek iyi değilim bugün hiç tadım yok beni böyle görmeye alışkın değilsiniz biliyorum ama napıym elimde değil toparlanamadım bi türlü.sen nasılsın napıyosun.emine canım nasılsın biraz tatsızlık yaşamışsın kıyamam hep bu bebek sorunu bir yerlerden çıkıyor benim eşimde kendini oyunlara verdi farmville gibi şeyler Allahtan okey türü şeylere karşı ben diyorum asosyal oldun diye ne yapıyım anca böyle rahatlıyorum diyor bende karışmıyorum artık
senin güzellliğinin yanında eh işte cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?