Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende napıyım cnm karnım acıktıda kendime makarna pişiriyom gelinde yiyek..

kız ne makarnası bu sıcakta aşkolsun bide spora başlıycam diyon ben hafta içi hep sebze yaparım kızartma zaten hayatımızdan çıktı pilav makarnada haftada bir valla geliyo sanaklava::mymeka:

kız ne makarnası bu sıcakta aşkolsun bide spora başlıycam diyon ben hafta içi hep sebze yaparım kızartma zaten hayatımızdan çıktı pilav makarnada haftada bir valla geliyo sanaklava::mymeka:

işte spora başlamdan yiyim diyom ne alakası var ki sıcakla ben seviyorum yiyorum cnm

bugulll asıl makarna iyi olur sıcakta hafif olur
bu kısda ne yiyeceğini şaşırdı sempatiksalakcinni

bugulll asıl makarna iyi olur sıcakta hafif olur
bu kısda ne yiyeceğini şaşırdı sempatiksalakcinni

kız makarna hafif olurmu iyimisin sen agır bir ögün seçimidir diyetisyenler hep söyler bi tabak makarna 4 dilim ekmek demek yogurtlu şeyler dedigimde patlıcan közlüyom yada kabak haşlıyıp yogurtluyom eşimde hafif seviyo rahatım

nese cnm insan neyi seviyosa onu yemeli bence herkesin damak zevki farklı olur yem makarnayı koş sporaaa:roflol:

valla ben dün makarna yedim hafif zannediyordum
bugulllllll kaç kilosun bacım bu kadar kilo takibi yapıyon:hulya:

emine niye konuşmuyon bugün moralin yok senin
geçenlerdede kavga etmiştin sonra barışmıştın sevi,nmiştin bu seferde böle olacak canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…