nasıl oluym canım pek iyi değilim bugün hiç tadım yok beni böyle görmeye alışkın değilsiniz biliyorum ama napıym elimde değil toparlanamadım bi türlü.sen nasılsın napıyosun.
ben iyiyim işte ne olsun
Kızlar resİm koydum bakın
ben baktım canım eşinde sende çok temiz gürekli insanalara benziyorsunuz kalbinizi güzelliği yüzünüze vurmuş Rabbim hayırlısıyla birde evlat verirse süper olur inş oda olurda mutluluğunuza mutluluk katarsınız.ayrıca bizribinize çok yakışmışsınız sende çok güzel çıkmışsın kocan şanslı senin gibi güzel bir eş bulduğu için
zeynep sagol canım zaten bu ay 7 gün oruc tutucaktım bebeyi olmayanlar tutuyomuş bende gecen ay olmadı bu ay tutuyım dedim bak recep ayına kısmet oldu ALLAH RAZI OLSUN sendenReceb büyük bir aydır.
Allah bu ayda hasenatı kat kat eder.
Receb ayında bir gün oruç tutana, bir yıl oruç tutmuş gibi sevaba kavuşur.
7 gün oruç tutana, Cehennem kapıları kapanır.
8 gün oruç tutana Cennetin 8 kapısı açılır.
On gün oruç tutana, Allah istediğini verir.
15 gün oruç tutana, bir münadi, “Geçmiş günahların affoldu” der.
Receb ayında Allahü teâlâ Nuh aleyhisselamı gemiye bindirdi ve o da,
Receb ayını oruçlu geçirdi. Yanındakilere de oruç tutmalarını emretti.
[Taberânî]
güzel cıkmışsınız ALLAH mutlulugunuzu daim etsin İNŞALLAHKızlar resİm koydum bakın
güya bende tutacaktım olmadı bugün tutamadım
selam kızlar hayırlı kandiller canlarım valla geçmişi anca bitirdim maşallah bu ne kız kaynatmışınız
gel canımmmm kapım herkese açıkzeynep güle güle akşama güzel yemekler yap bizde gelelim oruçluyken mutfaga girmek zor oluyor acıktıgımdan degil de yanlışlıkla yemegin tadına bakarım diye korkuyorum
sendende canım benimzeynep sagol canım zaten bu ay 7 gün oruc tutucaktım bebeyi olmayanlar tutuyomuş bende gecen ay olmadı bu ay tutuyım dedim bak recep ayına kısmet oldu ALLAH RAZI OLSUN senden
gel canımmmm kapım herkese açık
ya bende görmek istiyom seniiiiiii
sendende canım benim
ben deldimmmm
bugulllll hoşgeldin cnm seninde kandilin miübarek olsun bitanem yoksun msn de
zeynep hanım hayırlı kandiller türbanlı resmi bende göreyim valla çat diye çatlarım hakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?