Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar resİm koydum bakın

ben baktım canım eşinde sende çok temiz gürekli insanalara benziyorsunuz kalbinizi güzelliği yüzünüze vurmuş Rabbim hayırlısıyla birde evlat verirse süper olur inş oda olurda mutluluğunuza mutluluk katarsınız.ayrıca bizribinize çok yakışmışsınız sende çok güzel çıkmışsın kocan şanslı senin gibi güzel bir eş bulduğu için

zeynep güle güle akşama güzel yemekler yap bizde gelelim oruçluyken mutfaga girmek zor oluyor acıktıgımdan degil de yanlışlıkla yemegin tadına bakarım diye korkuyorum

o senin gözlerinin güzelligi canım benim
ahhhhh eminem öyleyiz karıncayı incitmekten korkan insanlarız ama ne biliyim buda imtihan olsa gerek kız eşimde yakışılıdır hep birbirimize benzetirler bizi ikimde kumral yeşil gözlüyüz

zeynep sagol canım zaten bu ay 7 gün oruc tutucaktım bebeyi olmayanlar tutuyomuş bende gecen ay olmadı bu ay tutuyım dedim bak recep ayına kısmet oldu ALLAH RAZI OLSUN senden
Kızlar resİm koydum bakın
güzel cıkmışsınız ALLAH mutlulugunuzu daim etsin İNŞALLAH

güya bende tutacaktım olmadı bugün tutamadım

selam canım eşinle kavga etmişin üzüldüm öyle arada kavgalar oluyo düzelir canım ya kimi eşler sevmiyo eşlerinin ailesine gitmeyi istemezler benim eşim allaha şükür ya 2 haftada 1 gideriz ama konuşur eder bin şükür allaha bide benim eşimin öz annesi onu dogururken vefat etmiş üvey şimdiki arada bi gideriz yani ne biliyim sıkma canını

zeynep güle güle akşama güzel yemekler yap bizde gelelim oruçluyken mutfaga girmek zor oluyor acıktıgımdan degil de yanlışlıkla yemegin tadına bakarım diye korkuyorum
gel canımmmm kapım herkese açık
ya bende görmek istiyom seniiiiiii
zeynep sagol canım zaten bu ay 7 gün oruc tutucaktım bebeyi olmayanlar tutuyomuş bende gecen ay olmadı bu ay tutuyım dedim bak recep ayına kısmet oldu ALLAH RAZI OLSUN senden
sendende canım benim
ben deldimmmm

bugull hoşgeldin seninde canım benim

kıss gerçekten ben olmazsam bu sayfalar ilerlemiyoooklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…