beyzanur nasılsın canım heyecanlımısın bu gece bol bol dua et bak tamda mübarek aylarda yapılacak tüp bebek Rabbim bu mübarek ayların hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin amin....
beyzanur görümcemi hergün arayıp haber veriyolardı iyi ve kötü bölündü bölünmedi haber veriyolardı
kızlar ben kacıyorum akşam kandil ya helva yapıcam eşim gelmeden yapıyım
(Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez: Regaib gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi, Ramazan bayramı ve Kurban bayramı gecesi.) [İ.Asakir]
ben kaçıyom kızlar zeynep esinteden haber alınca bana mesaj at canım msnde görürüm ben öpüldünüz
AMİN
kızlar bu sefer kacıyom hoşcakalın
kızlar bu gece dualarda buluşalım nasılmı bir saat belirleyelim o saatte uyanıp birbirimize dua edelim duaların en makbulu müslamın müslama yaptığı dua ve gece uykudan uyanıp yapılan dua hemde böyle bir gecede ne dersiniz hepimiz aynı saatte farklı şehirlerde ellerimizi birbirimiz için açacağız nasıl muhteşem bişey dimi yapalımmı.gece saat 3 te uyanıp yapalım olur mu olur diyenler parmak kaldırsın.
kızlar bu gece dualarda buluşalım nasılmı bir saat belirleyelim o saatte uyanıp birbirimize dua edelim duaların en makbulu müslamın müslama yaptığı dua ve gece uykudan uyanıp yapılan dua hemde böyle bir gecede ne dersiniz hepimiz aynı saatte farklı şehirlerde ellerimizi birbirimiz için açacağız nasıl muhteşem bişey dimi yapalımmı.gece saat 3 te uyanıp yapalım olur mu olur diyenler parmak kaldırsın.
ben varımmmmm
bana uyar canım çok ii bir fikir bencede yaplım aynı anda dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?