Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar naıslsınız bakem bayağı ilerlemiş safya hepsini okumadım ama aeminem senı okudum canım sakın üzülme rabbım bizi herşeyden sınıyo bende eşimle kavga edince hemen heralde boşancaz ondan çocuğum olmuyo diye vesveseleniyorum. ama bunlarda sınav ve biz bu sınavların hepisni geçcez Allahın izniyle

valla ben karıştırıyom bugulu emine zannediyom
emineyide hiç tanımıyom :roflol:

Beyzanur hoŞgeldın canım

nasılsın bugÜn yumurta toplama ıŞ olmuŞ hadı hayırlısı canım haber verdılermı hastaneden

gördünüzmü kıslar Allah nasıl yaratmış hiç birimiz birbirimize benzemiyoruz ne güzel ya benzeseydik karışırdı ortalık vallaeyvahedigeldismile

benimde aklıma bu geliyo hemen canım ya bu sefer çok canım sıkıldı tam tedavi sırasında bunu bana yapmaması gerekdi ama yaptı işte benim moral sıfır şuan stresten vücudum harap oldu resmen.geçeriz inşallah canım ya inşallah:sinifsinif:
Emİne senİn cİvcİv cok tatlı kız

teşekkür ederim kıısss bende tatlıyımda ondanyerimseniben

beyzanur nasılsın canım heyecanlımısın bu gece bol bol dua et bak tamda mübarek aylarda yapılacak tüp bebek Rabbim bu mübarek ayların hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin amin....

benimde ve sizlerinde böyle sarı bir civcivi olur inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…