canım benim atacak tabi deliiiiiiiiii bebeyi tut :mymeka:
canım benim duyunca eşin ve annen ne dediler
bebeğin ulturason resmi verdilermi
eşim hani devlete gittimya orda öğrendim hiç inanasımız gelmedi ama kan değerim cok yüksekti 2 ,5 sene sonra normal galiba inanmamak ebersi gün yanidün özele gittim orda ultrasyonda gördüm heycandan kalp atışlarını ben duymadım kardeşim annem duymuşlar cok mutlular şimdide eşim evi temizliyo canımşimdiden evi şenlendirdi bi gör :ecrin_bebek:
şenlemdirmez olurmu hiç kıssss
eşine temizlik yaptır iyice 2 buçuk senenin acısını çıkar
yapıyo canım ben demeden akşam yüzüstü yatıyom öle yatma dio bebeği ezcen bi gör neler dio sabahta dioki nie senin karnın cıkmıyo kaydirigubbakcemile3
bizede 2 sene 8 ay oldu başlayalı
4. senemize girdik evlilikte
kıss nasıl 4 senelik evlisin :1shok:
:roflol: hemen çıkarmı bu erkekler bi alem:roflol:
3 bitti martta 4 e girdik
bende öle dedim doktor bana dioki doğumun 10 şubat bende dedimki 14 şubatta doğursam olmazmı doktorda dediki tamam 14 şubatta doğurturum ohaoldumsmile eşimde dioki bunca yıl bekle sonra 9 ayda bekle sende üzerine 4 gün ekle yok dio 10 da olsun kıss bi komikki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ciddimi kıss ben sizi 2 yıllık evli biliom aa şok oldum valla sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: :roflol:
çok komiksiniz valla:roflol:
nerdeeeee ben niye böle milletten laf işitiyom 4. senemize girdik mafoldumben
siz
bugün beyzanın transferi var dua et kısss bebene de oda dua etsin
canım inşallah teyzesi de gelir hamiş olarak ardındada siz hemen hamiş kalırsınız hep beraber oluruz o topik kalabalık olur ozaman ne güzel bebişlerimizlen :Saruboceq:
öle canım bizim doğaldan olmaz eşimin morfoloji %6 benim tüp kapalı çok zor ihtimal bide rahmim ters
canım allah için imkansızı yok bilion olsunda tedaviylen olsun doğal olmasın ama yeterki hemen olsun bak yiğeniniz hapinize dua etcek hepiniz meleğime kardeş getirceksiniz bak görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?