Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

adetten hemen sonra kaldığını nerden biliyosun canım doktor mu dedi.siz kaç yıllık evlisiniz.

canım biliyormusun ben biliyordum hamile kalacağını hani annelerimiz derya adet 6 ,7 gün sarkarsa hamile kalacak denir esintede 2 ay içinde hamile kaldı

esinte ne zaman öğrendin hamile olduğunu yani duruma alışmış gibisin sanki 2 aylık hamile gibi rahatsın kız.

esinte daha yeniymişsin kısss ben 4. seneye girdim senden 1 sene önce evlenmişim 2007 de evlendim

canım biliyormusun ben biliyordum hamile kalacağını hani annelerimiz derya adet 6 ,7 gün sarkarsa hamile kalacak denir esintede 2 ay içinde hamile kaldı

evet bende duydum günün gecerse adet olrsan rahim kendini bebeğe hazırlıyo daha sonraki ay hamiş kalıyon benimde öle oldu

esinte ne zaman öğrendin hamile olduğunu yani duruma alışmış gibisin sanki 2 aylık hamile gibi rahatsın kız.

canım kandil günü öğrendim dünde ultrasyonda gördüm hala şaşkınım hiç beklemioduk ama şükürler olsun bide bulantılarım vardı günüm gecti başladı felaket bişeydi yazdımya canım buraya bulantılarım var günüm gecio die

bilmem benim içime kıs geliyo
hayırlısı

canım önce sağlık sonra kıss amin

gününün geçtiğini biliyorumda test yaptın silik çıktı falan ondan sonra seni bayaa merak ettik naptı bu kız diye kan tahlili mi yapıldı kaç çıktı değerin kese göründü mü.

gününün geçtiğini biliyorumda test yaptın silik çıktı falan ondan sonra seni bayaa merak ettik naptı bu kız diye kan tahlili mi yapıldı kaç çıktı değerin kese göründü mü.

evet canım test yaptımya silik cıktı hiç inanasım gelmedi annemede sölemedim günüm geciodu yemek flan yiyemiodum bulantılarım vardı eşimde anneme sölemiş bişey yemio die annemlerde eve götürdü beni bir haftadır orda kalıyodum sonra ben sol göğsüm ağrıyodu hani bizde bulantılarımın kalple ilgili oldunu düşündük bebek hiç aklımıza gelmedi eşime devlete gidelim kardiolojiye boşuna özele gitmeyelim dedim gittik sonra dedimki gelmişken bi kadın doğuma görüneyim belki kist flan var die kadın kan tahlili istedi ve gebe oldumu söledi şok oldum değerim baya yüksekti o günde kandildi sonraki gün özele yani dün gittim bebeğimin kalp atışalrını bide ultrasyon resimlrini gördüm böle canım şükürler olsun meleğim geldi annesine :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…