mafoldumben ay yerim ben onu mafoldumben
çok sevindim canım şimdi eşime dedim beni avutuyo bigün bizimde olacak diyo mafoldumben ama beni tutmak mümkünmü
canım benim yarın kıslar çok şaşıracak
ama dün siteye girdin neden demedin
canım dün girmedim ondan kandilden önceki gün girdim bilmiodum o sabah yazdımya hastaneye gitcem die ozaman öğrendim o günden beri annemlerde kalıyodum annemlerde internet yok canım
zeynep okadar tuhaf bi duyguki insan sanki bomboş oluyo dünya duruyo ya nebilim anlatılmaz yaşanır bakıyom internetten kolları bacakları oluşmuşya bebişimin ama cok korkuyom inşallah bebeğim 9 ay boyunca annesine sımsıkı tutunur
tamam canım
nasıl bir duygu o kadar ağlayıp sızlamamıza değiyormu bunu hep öğrenmek istemişimdir
çok duygulandım çok
inşaallah hayırlı bir bebek olur annesini hiç üzmez hayırlada doğum yaparsın inşaallah
bizede verir inşaallah Allahım
canım bence değiyor şimdiden ailemizi güldürüyo herkes nasıl sevinio sanki bayram evi maskotu oldu valla bugün cok güzeldi bebeğimi gördüm hasretimi gördüm
amin canım amin umudunu hiç kesme allaha bırak canım biliosunuz hiç kafamda yoktu bebek cünkü içim rahattı ona can verecek allah ve verdide rahat ol canım sadece dua et ve allahın ipine sarıl o yeter annemle eşim o gün size nasıl dua etti sizleri anlattım anneme annem hepinize dua etti tabi yiğeninizle bizde teyzesi
inşaallah bu takımlara yatırmayıda görürsün canım
zeynep seni ve topikteki diğer kızları hepinizi cok seviom size daha cok ihtiyacım var
inşallah canım baktık zaten şimdiden canım inşallah hepimiz görürüz
allah razı olsun sizden mafoldumben mafoldumben
ben yerim o minişi
evet canım biz çok bebek istiyoruz ağlıyoruz zırlıyoruz sen kafana takmadın ve geldi
bende umursamıycam sempatiksalakcinni inşaallah umursamam
ama çok dua etmeye başladım inşaallah bu sefer benimde olacak hepinizden dua bekliyorum
bizde seni seviyoruz canım
noldu niyeki bize ihtiyacın var
teyzesi üzülme ağlama sadece dua et beni veren rabbim sanada benim gibi bi melek göndercek
kıss cadılar sizinle paylaşmak istiom heycanımı mutluluğmu ama kızlar ne sölersim hani mutluluğumu anlatırsam hani nispet yapıyo die yanlış anlamayın olurmu çünkü ben hep acımı anlattım benimle üzüldünüz şimdide mutluluğuma ortak olun
teyzesi bu 9 aylık yolculukla annemle sizinle olcam sonra 9 ay sonra beni görceksiniz
tabiki bitanem canım benim
ben şahsım adıma çok mutlu oldum ve umut oldun
sen sebepsizdin değilmi benim bi sebebim var inşaallah benimde olacak
inan bana yarın millet sevinçten kafayı yiyecek
ama bizi unutmuycan demi
bebeyi tut vurucam:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?